Evenemang
 
<< November
2018
>>
Ti On To Fr
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  
Idag
Trosa - Sevärdheter

Garvaregården
I Trosas äldsta del, Kåkstan, där gränderna har fått namn efter de hantverkare som byggde upp staden efter ryssbranden ligger Garvaregården omsorgsfullt bevarad av hembygdsföreningen. Där kan du besöka garvarens bostad, verkstad och gesällkammare. Här finns stadens museum och kaffeservering i lummig trädgård samt en liten konsthantverksbutik. Sommaren 2008 öppnar gården den 6/6 och har öppet varje torsdag, fredag och lördag från kl. 11.00 - 15.00 hela sommaren.

Trosa - Sevärdheter

Nynäs Slott och Tullgarns Slott är två välbesökta utflyktsmål i närheten av Trosa. Guidningsturer på slotten är ett alternativ för de som är nyfikna på historien om dessa slott.

Trosa - Fiske

Här simmar abbore, gös, strömming och havsöring- och i många vikar lurar gäddan i ett av Sveriges bästa fiskevatten. Med lite tur nappar även laxen längs Trosaåns stränder. I Trosa kommun får du längs med hela kusten på både allmänt och enskilt vatten fiska fritt med handredskap i form av metspö, kastspö, pirk eller liknande.


CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Cityguide Trosa Picture

Välkommen till Trosa CityGuide

Din Guide till Evenemang, Nöje och Sevärdheter

Den vackra skärgårdsstaden Trosa hittar man vid Sörmlandskusten. Ett öppet landskap med levande bondebygdar och sköna vikar utmärker staden som är ett arv från 1600-talet.


Läs mer>>

Trosa - Hotell

Hitta ditt drömboende i Trosa. Vi har allt från mysiga vandrarhem i omgivningen till lyxiga hotell på fina gatan.

Trosa Hotell >>
Stockholm, Malmö och Göteborg

Ta pulsen på allt spännande som händer i Sveriges 3 största nöjesstäder. Alla har de något speciellt att erbjuda, kultur och nöje i världsklass. Varför inte ta en storstadshelg med konsert och restaurangbesök just nu när det händer som mest. Gå till staden närmast dig nu.
Stockholm >>, Göteborg >> eller Malmö >>


CityGuide Europe


Amsterdam, London, Paris, Nice, Barcelona, Venice, Florence, Rome, Madrid, Copenhagen, Oslo, Prague, Teneriffa, Athens, Crete , Berlin

CityGuide US


New York, Miami, Tampa, Orlando, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco , San Diego
Trosa guide
Trosa turism
Trosa cityguide
Trosa guide
Trosa guide

Trosa
Evenemang

Psst - Du vet väl att det är helt gratis att lägga till ett evenemang i Trosa CityGuide med bild och länk till evenemangets hemsida.

Lägg till ett evenemang i Trosa


Biljetter till fler evenemang i Trosa hittar du här

Boka Biljett Ticnet


Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide US


 

Annonser