Evenemang
 
<< September
2018
>>
Ti On To Fr
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Idag

Vädret Sölvesborg


CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Cityguide Sölvesborg Picture

Välkommen till Sölvesborg CityGuide

Din Guide till Evenemang, Nöje, Kultur och Turism

Sölvesborg är en modern kommun med gamla anor som återspeglar medeltiden. Bebyggelsen är småskalig, och gatorna är krokiga och idylliska.
Läs mer>>

Sölvesborg Större Evenemang - Nöje & Kultur


evenemang - Blekinge runt

nöje - Pilsner & Penseldrag
Karlskrona Konserthusteateatern 13 oktober
Sölvesborg Evenemang musik nöje

Om man tar en galen streber tillika en förvirrad tant och sen adderar på två kärlekstörstande ungkarlar, så säger vi varmt välkomna till 57:ans innergård. Där en skara av de hjärtligaste och mest pricksäkra figurer tillsammans denna sommar skapar en ”uppåt-väggarna” livad afton på Vallarnas klassiska utomhusscen.

Boka Biljett Showticnöje - Pernilla Wahlgren - Kort, Glad Och Tacksam
Karlskrona Konserthusteatern 20 oktober
Sölvesborg Evenemang musik nöje

Nu summerar Pernilla sitt liv och sin karriär i en humorshow fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo

Boka Biljett Ticketmasterevenemang - Skåne runt


nöje - Skifs - Bitar ur mitt liv
Malmö Arena 5 - 6 oktober
Sölvesborg Evenemang musik nöje

Med en karriär som sträcker sig över 50 år har Björn Skifs gjort sig folkkär som artist, programledare och skådespelare. I höst ger han sig äntligen ut på en stor Sverigeturné med sin nya show ”Bitar ur mitt liv” där han tar med publiken på en resa genom sin otroliga karriär.

Boka Biljett Ticketmasternöje - ALCAZAR - 20 YEARS OF DISCO
Malmö Baltiska Hallen 20 oktober
Sölvesborg Evenemang musik nöje

I 20 år har dessa discostjärnor spridit sin kärlek till det svenska folket och resten av världen. Det sista året tillsammans inleddes med en release av splitternya låten ”In the name of love”, som dessutom är officiell Europride-låt, och avslutas med en omfattande turné runt om i Sverige.

Boka Biljett Showticnöje - Tomas Ledin - Skarpt läge
Malmö Arena 16 - 17 november
Sölvesborg Evenemang musik nöje

En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum. Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin.

Boka Biljett Showticnöje - Bo Kaspers Orkester
Malmö Arena 15 december
Sölvesborg Evenemang musik nöje

Bo Kaspers Orkester - Allt ljus på oss
Bo Kaspers Orkester har sedan 90-talet varit ett av Sveriges mest uppskattade liveband som genom åren skapat ett gott förhållande till en bred publik i de nordiska länderna.

Boka Biljett TicketmasterSölvesborg - Hotell

Hitta ditt drömboende i Sölvesborg. Vi har allt från mysiga vandrarhem i omgivningen till lyxiga hotell på fina gatan.

Sölvesborg Hotell >>
Stockholm, Malmö och Göteborg

Ta pulsen på allt spännande som händer i Sveriges 3 största nöjesstäder. Alla har de något speciellt att erbjuda, kultur och nöje i världsklass. Varför inte ta en storstadshelg med konsert och restaurangbesök just nu när det händer som mest. Gå till staden närmast dig nu.
Stockholm >>, Göteborg >> eller Malmö >>


CityGuide Europe


Amsterdam, London, Paris, Nice, Barcelona, Venice, Florence, Rome, Madrid, Copenhagen, Oslo, Prague, Teneriffa, Athens, Crete , Berlin

CityGuide US


New York, Miami, Tampa, Orlando, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco , San Diego
Sweden
Sweden
Sweden
Sweden
Sweden
nöje - David Batra - Elefanten i rummet
Lund 20 oktober
Eslöv 9 november
Ängelholm 10 november
Sölvesborg Evenemang musik nöje

– Vi komiker har egentligen alltid haft som uppgift att peka ut elefanten i rummet. Att prata om det som vi alla tänker på men kanske tycker är lite för privat eller läskigt att nämna. "Elefanten i rummet" kommer att bli den mest personliga föreställning jag gjort men också den roligaste.

Boka Biljett Ticketmaster

nöje - Max Raabe & Palast Orchester
Malmö Live 30 september
Konserthus

Det är låtar som andas lika mycket Max Raabes unika sångstil och humor som 20- och 30-talens Weimar-era. Sångerna och scenshowen Max Raabe presenterar gör att fans världen över saknar en era – som få ens var födda för att uppleva

Boka Biljett Ticketmasternöje - Brit Floyd
Malmö Live 14 oktober
nöje

The World's Greatest Pink Floyd Tribute Show" heter Brit Floyd.
De har gjort sig kända för att återskapa en så mäktig och trovärdig Pink Floyd-upplevelse som det bara är möjligt. Fantastiska musiker + en spektakulär ljud- och ljusshow = något du måste uppleva!

Boka Biljett Ticketmasternöje - Jonas Gardell Show
Kristianstad 19 oktober
nöje

Mångkonstnärens största satsning hittills. Som hans succé ”Mitt enda liv”, men ännu mer påkostat. Stor orkester och ensemble med sångare och dansare, roliga texter och allvarliga, stor scenografi och mycket spektakel

Boka Biljett Ticketmasternöje - Pernilla Wahlgren - Kort, Glad Och Tacksam
Malmö Live 1 december
Lund Stadsteatern 8 december
Konserthus

Nu summerar Pernilla sitt liv och sin karriär i en humorshow fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo

Boka Biljett TicketmasterSölvesborg
Evenemang

Psst - Du vet väl att det är helt gratis att lägga till ett evenemang i Sölvesborg CityGuide med bild och länk till evenemangets hemsida.

Lägg till ett evenemang i Sölvesborg


Biljetter till fler evenemang i Sölvesborg hittar du här

Boka Biljett Ticnet


Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide US


 

Annonser