Evenemang
 
<< November
2018
>>
Ti On To Fr
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  
Idag

Nyköping

Sevärdheter - Nyköping

Nyköpingshus har en lång och tidvis dramatisk historia. Mest känt är det våldsamma gästabudet som utspelades här 1317. Upplev fängelsehålan där de två hertigarna led en plågsam död en kall vinternatt på medeltiden. Gästabudet, i teaterform och musikal, kan man numera följa på borggården i juli.


CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Cityguide Nyköping Picture

Nyköping CityGuide

Din Guide till Evenemang, Nöje, Kultur och Turism

Under 400 år var Nyköping rikets andra huvudstad. Kultur och historia ger staden särart och speciell atmosfär. Från hamnen kan du nå över 3000 öar och upptäcka en riktig skärgårdsidyll.

Nyköping Sevärdheter >>

Nyköping - Hotell

Hitta ditt drömboende i Nyköping. Vi har allt från mysiga vandrarhem i omgivningen till lyxiga hotell på fina gatan.

Nyköping Hotell >>
Stockholm, Malmö och Göteborg

Ta pulsen på allt spännande som händer i Sveriges 3 största nöjesstäder. Alla har de något speciellt att erbjuda, kultur och nöje i världsklass. Varför inte ta en storstadshelg med konsert och restaurangbesök just nu när det händer som mest. Gå till staden närmast dig nu.
Stockholm >>, Göteborg >> eller Malmö >>


CityGuide Europe


Amsterdam, London, Paris, Nice, Barcelona, Venice, Florence, Rome, Madrid, Copenhagen, Oslo, Prague, Teneriffa, Athens, Crete , Berlin

CityGuide US


New York, Miami, Tampa, Orlando, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco , San Diego
Nyköping
Nyköping
Nyköping
Nyköping

Nyköping
Evenemang

Psst - Du vet väl att det är helt gratis att lägga till ett evenemang i Nyköping CityGuide med bild och länk till evenemangets hemsida.

Lägg till ett evenemang i Nyköping


Biljetter till fler evenemang i Nyköping hittar du här

Boka Biljett Ticnet


Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide US


 

Annonser