Evenemang
 
<< November
2018
>>
Ti On To Fr
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  
Idag

Marstrand

Sevärdheter -

Carlstens fästning

marstrand cityguide

År 1658 beordrade Carl X Gustaf att en fästning skulle byggas högst upp på Marstrandsön. Det skulle ta 202 år innan den var färdig, men då ansågs den vara en utav Europas starkaste sjöfästningar. Idag kan man besöka fästningen och få guidade turer på ett flertal språk, hålla konferenser, avnjuta tema- eller bankettmiddagar och även stanna över natten i fästningens eget hotell.


CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Cityguide Marstrand Picture

Välkommen till Marstrand CityGuide

Din Guide till Evenemang, Nöje, Kultur och Turism

Marstrand är ett härligt sommarparadis med ett rikt utbud av badmöjligheter, naturscenerier, kultur, friluftsliv, god mat, mästerskapsseglingar och mycket mer. Till denna skärgårdsstad kommer man med färjebåtar, bussar och personbilar.
Marstrand Sevärdheter

Marstrand - Hotell

Hitta ditt drömboende i Marstrand. Vi har allt från mysiga vandrarhem i omgivningen till lyxiga hotell på fina gatan.

Marstrand Hotell >>
Stockholm, Malmö och Göteborg

Ta pulsen på allt spännande som händer i Sveriges 3 största nöjesstäder. Alla har de något speciellt att erbjuda, kultur och nöje i världsklass. Varför inte ta en storstadshelg med konsert och restaurangbesök just nu när det händer som mest. Gå till staden närmast dig nu.
Stockholm >>, Göteborg >> eller Malmö >>


CityGuide Europe


Amsterdam, London, Paris, Nice, Barcelona, Venice, Florence, Rome, Madrid, Copenhagen, Oslo, Prague, Teneriffa, Athens, Crete , Berlin

CityGuide US


New York, Miami, Tampa, Orlando, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco , San Diego
marstrand cityguide
marstrand reseguide
marstrand sevärdheter
marstrand cityguide

Väder Marstrand


Marstrand
Evenemang

Psst - Du vet väl att det är helt gratis att lägga till ett evenemang i Marstrand CityGuide med bild och länk till evenemangets hemsida.

Lägg till ett evenemang i Marstrand


Biljetter till fler evenemang i Marstrand hittar du här

Boka Biljett Ticnet


Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide US


 

Annonser