Sevärdheter  Sida 1  Sida 2  Sida 3  Domkyrkan  Evedal  Slottsruinen  Inglinge  Glasriket

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Picture 8.jpgVäxjö är mer än inkörsporten till Glasriket, och här hittar du en kontinental shopping atmosfär. Här finns något i nöjesväg för alla. Diskotek, dansrestauranger och pubar med jazz, klassisk musik eller rock såväl som teater och opera. Växjö har en berömd kammarorkester, Musica Vitae som består av 15 personer som kommer från olika länder världen över. De turnerar över hela Europa, och spelar en blandad repertoar av klassisk och modern musik. Utmärkta jaktmarker har gott om villebråd och det småländska köket kan erbjuda älgstek, hare och rådjurssadel. Antingen du föredrar traditionell smålandsmat eller en mer internationell meny, finns det nog med restauranger att välja mellan i Växjö för att passa var och ens smak och plånbok.

Picture 5.jpg
Picture 7.jpg
Picture 9.jpgOm CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser