Växjö CityGuide - Evenemang, Nöje & Sevärdheter i Växjö
 
Evenemang
 
<< April
2014
>>
Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner Växjö

CityGuide.se växer och vi söker nu samarbetspartners, företag inom Media, Internet eller Nöje i de flesta städer eller regioner Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 
Sweden.se
Cityguide Växjö Picture

Växjö CityGuide

Din Guide till Evenemang, Nöje och Sevärdheter

Växjö, mitt i sjöriket, har många unika sevärdheter! Besök Utvandrarnas Hus, Kronobergs slottsruin och mycket mer i text och bilder
Växjö Sevärdheter

Växjö Evenemang - Nöje & Kulturnöje - Sven-Bertil Taube & Göran Fristorp
Växjö Konserthus 26 april
Växjö Evenemang musik nöje

Sven-Bertil Taube och Göran Fristorp "I sällskap med visornas mästare". Sven-Bertil Taube och Göran Fristorp är två mycket välkända och synnerligen uppskattade artister i Sverige. Det blir en konsert med mycket värme och glädje tillsammans med pianisten Curt-Eric Holmquist. Musikaliskt blir det musik med fokus på Evert Taube.

Boka Biljett Ticnet

nöje - Diggiloo
Växjö Stortorget 28 juni
Växjö Evenemang musik nöje

Diggiloo är Svenska folkets i särklass mest populära sommarturné. 2014 års uppställning är både efterlängtad och fenomenal: Lena Philipsson, Nanne Grönvall, Eric Gadd, Jessica Andersson, Erik Segerstedt, Oscar Zia, Nassim Al Fakir och Magnus Johansson. Skrattmusklerna kommer även denna sommar att få träningsvärk av underbare och egensinnige Per Andersson.

nöje - Brolle Rock'n Roll On Tour
Alvesta Tyrolen 25 juli
Växjö Evenemang musik nöje

1950 talsrockaren Brolle ger sig ut på turné med band och känd gästartist. Brolle bjuder på en helkväll i gemytlig folkparksanda, vilket även innebär parknostalgi i form av chokladhjul, pilkastning, varm korvgubbar mm.

Boka Biljett Ticnet

nöje - Trollkarlen från Oz - Glada Hudik-teatern
Växjö Konserthus 22 - 23 september
Växjö Evenemang musik nöje

Efter succén med föreställningen "Elvis" är Glada Hudik-teatern tillbaka på scenen. Nu med en nytolkning av Trollkarlen från Oz med utgångspunkt i dagens samhälle. Utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare delar på rollerna som homosexuell fågelskrämma, feldiagnosticerad hund som är arg på Landstinget och plåtgubbar som söker ett hjärta. Landet Oz är fyllt av magi, dans och musik. Där får alla vara på sitt sätt och ingen dömer fel från rätt.

Boka Biljett Ticnet

Växjö - Hotell

Hitta ditt drömboende i Växjö. Vi har allt från mysiga vandrarhem i omgivningen till lyxiga hotell på fina gatan.

Växjö Hotell >>


Stockholm, Malmö och Göteborg

Ta pulsen på allt spännande som händer i Sveriges 3 största nöjesstäder. Alla har de något speciellt att erbjuda, kultur och nöje i världsklass. Varför inte ta en storstadshelg med konsert och restaurangbesök just nu när det händer som mest. Gå till staden närmast dig nu.
Stockholm >>, Göteborg >> eller Malmö >>


CityGuide Europe


Amsterdam, London, Paris, Nice, Barcelona, Venice, Florence, Rome, Madrid, Copenhagen, Oslo, Prague, Teneriffa, Athens, Crete , Berlin

CityGuide US


New York, Miami, Tampa, Orlando, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco , San Diego
Växjö Guide
Växjö Guide
Växjö cityguide

nöje - Jenny Wilson
Växjö Teater 7 maj
Växjö Evenemang musik nöje

Jenny Wilson kräver det omöjliga. Jenny Wilson låter sig inte etiketteras. Ständigt intar hon nya marker och utmanar sin publik med att ruska av sig det vi trodde vi visste att hon var. På nya skivan är hon både mer politisk och elektronisk än tidigare

Växjö
Evenemang

Psst - Du vet väl att det är helt gratis att lägga till ett evenemang i Växjö CityGuide med bild och länk till evenemangets hemsida.

Lägg till ett evenemang i Växjö


Biljetter till fler evenemang i Växjö hittar du här

Boka Biljett Ticnet

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser

Boka Hotell