Evenemang Visa alla Övrigt Föredrag Familj Marknader Musik Musikaler Revy - Show Teater
 
<< April
2018
>>
Ti On To Fr
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 

Boka HotellSweden.se
Uppsala - Evenemang - Musik
 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast
Gå till företagets hemsida
Musik - Swing in Springtime
Missionskyrkan, Uppsala
Torsdag 26 April 2018 19:00

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Musik - The Jimi Hendrix Experience / Clapton & Cream - The Ultimate Bill
Katalin
Lördag 28 April 2018 20:00
VOODOO ROOM

En ny spännande Classic Power Trio, Tribute till “Hendrix”, ”Clapton” & “Cream.” Med U.K.’s bästa studiomusiker. Dom ger en fantastiskt show i Världsklass – en show för att hylla dessa tre föregångare inom klassisk blues/rock!!

HAVE PERFORMED WITH

Duran Duran, Fish, Thunder, The Streets, Steve Winwood, Lulu, Chris Difford, Paul Young
Neneh Cherry, Chris DeBurgh...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Musik - DANA DRAGOMIR - Panflöjtens Drottning
Helga Trefaldighets kyrka
Fredag 18 Maj 2018 19:00
DANA DRAGOMIR ”Panflöjtens Drottning”
Ackompanjatör: Mathias Hellberg

Dana är en unik artist. Hon är Panflöjtens Drottning och världens första och främsta
kvinnliga professionella Panflöjtist. Med sin förtrollande flöjt – av Mozart kallad Trollflöjten - sprider Dana stor värme och glädje på konserterna. Musik för alla sinnen!

Dana bjuder på en generös smakfull va...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Musik - Bellman, damernas och Bacchi riddare
Odalgården
Lördag 26 Maj 2018 17:00
Bellman, damernas och Bacchi riddare Britta Blavier, mezzosopran, fru Lovisa, Ulla Winblad, Cajsa-Lisa... Björn Sjögren, baryton, Carl Michael Bellman själv Tobias Eriksson, gitarr, fader Berg Odalgården i Marielund, lördag 26/5 kl. 17.00

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - Kari Jobe Workshop+Konsert
Livets Ord
Söndag 3 Juni 2018 16:30
Worshop med en av världens mest passionerade och profilerade lovsångsledare. En unik möjlighet att få sitta ner och få del av Karis hjärta för lovsång och hennes längtan att få leda människor till korset. Cody Carnes, Karis man kommer också att medverka. Cody och Kari kommer prata om deras process i skapandet av nya låtar. En workshop där du får bakgrunden till de låtar du sedan får höra på kvällens konsert är en oslagbar kombo.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - Kari Jobe
Livets Ord
Söndag 3 Juni 2018 19:00
KARI JOBE till Sverige.   En av världens mest passionerade och profilerade lovsångsledare kommer äntligen till Sverige för allra första gången. Kari Jobe började att leda lovsång som 13-åring, då kunde hon aldrig drömma om att hon skulle komma dit där hon är idag. Hon visste bara att hon hade ett hjärta för sargade människor och en djup önskan att leda dom till korset.   1 miljon Idag har Kari sålt över 1 miljon album, hon har över 1 miljon följare på Instagram, en GRAMMY nominering, ett flertal Dove Awards och hyllningar i bl a New York Times.   Bakom all statistik och utmärkelser, så har Karis musik burit oräkneliga lyssnare till Jesu fötter, om och om igen. Hennes röst har blivit ett soundtrack in i människors liv, och hennes senaste release, The Garden, är fullt utrustad för att fortsätta att leda människor in i Guds närhet för att ge helande och hopp mitt i smärtan som man kanske går igenom.   Söndag 3e juni kommer hon till Livets Ord I Uppsala, i ett samarrangemang mellan Impact Sweden och Livets Ord. Under eftermiddagen kommer Kari och hennes man Cody Carnes hålla en workshop för sångare och musiker från hela landet.   19.00 är det konsert.   Konserten sker I samband med Livets Ords invigning av sin nya Idrottsarena.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - Sommardrömmar
Odalgården
Lördag 16 Juni 2018 17:00
Sommardrömmar Britta Blavier, mezzo, Torbjörn Pettersson, baryton,  Gustav Asplund, piano. Lördag 16/6 kl. 17.00, Odalgården i Marielund, Uppsala Information www.musikthalia.se Välkomna!

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - GES– Glenmark Eriksson Strömstedt
Botaniska Trädgården
Fredag 24 Augusti 2018
Glenmark, Ericsson och Strömstedt åker på sommarturné 2018
Lust. Det är vad allting egentligen handlar om.
Lust att spela och sjunga tillsammans, lust att plocka fram de där låtarna som bara ligger och väntar och ber om att få flyga igen. Lust att återigen åka ut på en stor Sverigeturné och såklart den största lusten av dem alla – att få möta publiken.
Gå till företagets hemsida
Musik - I Syrénbersån
Odalgården
Lördag 25 Augusti 2018 14:00
I Syrénbersån Britta Blavier, mezzo, Erik Ström och Torbjörn Pettersson, baryton samt Jan-Erik Sandvik, piano Lördag 25/8 kl. 14.00 på Odalgården i Marielund, strax utanför Uppsala information www.musikthalia.se

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - QUEENIE - FOREVER
Katalin
Lördag 6 Oktober 2018 20:00
QUEENIE - FOREVER
100 % LIVE - INGA KÖRER - BARA QUEEN 100 %

Med hundratals konserter i hela Europa och delar av Asien sedan 2006 har Queenie fått entusiastiska fans över hela världen. År 2008 spelade Queenie som huvudband på världens största queen – festival i Montreux, inbjuden av Freddie Mercurys ”personliga assistent” Peter Freestone själv.

Första stegen i karriären ...

Boka Biljett Ticketmaster

 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast


Med reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2018 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser