Uppsala CityGuide - Evenemang, Nöje & Sevärdheter i Uppsala
 
Evenemang
 
<< April
2014
>>
Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner Uppsala

CityGuide.se växer och vi söker nu samarbetspartners, företag inom Media, Internet eller Nöje i de flesta städer eller regioner Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 
Sweden.se
Cityguide Uppsala Picture

Uppsala CityGuide

Din Guide till Evenemang, Nöje och Sevärdheter

Lärdomsstaden Uppsala har många sevärdheter att erbjuda besökaren. Redan för 1500 år sedan låg Uppsala i Svea rikes centrum. Här höll sveakonungarna ting med folket - dåtidens Riksdag. Besök intressanta miljöer och trevliga evenemang. Här inspirerades författare, vetenskapsmän och konstnärer.

Uppsala SevärdheterUppsala Evenemang - Nöje & Kulturcirkus - Cirkus Brazil Jack
Uppsala 24 - 26 april
Uppsala Evenemang musik nöje

Sveriges äldsta turnérande cirkus. Barn och vuxna i alla åldrar uppskattar vårt nya familjevänliga program. En klassisk föreställning med bl a roliga världsclowner, vackra cirkushästar, fantastiska akrobater, gulliga hundar, skickliga jockeyryttare och en stor och välspelande cirkusorkester. Alltså allt som tillhör en äkta cirkusföreställning.

Boka Biljett Ticnet

nöje - Brolle Rock'n Roll On Tour
Sala Salaparken 14 juni
Uppsala Evenemang musik nöje

1950 talsrockaren Brolle ger sig ut på turné med band och känd gästartist. Brolle bjuder på en helkväll i gemytlig folkparksanda, vilket även innebär parknostalgi i form av chokladhjul, pilkastning, varm korvgubbar mm.

Boka Biljett Ticnet

nöje - Lars Winnerbäck - Weeping Willows
Uppsala KAP Studenternas 3 juli
Uppsala Evenemang musik nöje

Sommarturnéns konserter i eget tält blir helkvällar som inleds med Weeping Willows och efter en paus fortsätter med Lars Winnerbäck och hans band.

nöje - Sabaton
Uppsala Vaksala Torg 21 augusti
Uppsala Evenemang musik nöje

Sabaton har med utsålda konserter, toppliste placeringar och ett närmast galet turnéschema gjort sig kända som ett av genrens bästa liveband och därav erhålligt flertal utmärkelser och nomineringar världen över, de senaste i Bandit Rock Awards för bland annat Sveriges bästa liveband och Sveriges bästa band.

nöje - Elvis Costello
Uppsala Konsert & Kongress 4 oktober
Uppsala Evenemang musik nöje

Kompositören, sångaren, låtskrivaren och gitarristen Elvis Costello kommer till Uppsala för en solokonsert i höst. Elvis Costello har under mer än sin 30 år långa karriär ständigt utmanat och utvecklats i sitt musikaliska uttryck

Boka Biljett Ticnet

Uppsala - Hotell

Hitta ditt drömboende i Uppsala. Vi har allt från mysiga vandrarhem i omgivningen till lyxiga hotell på fina gatan.

Uppsala Hotell >>


Stockholm, Malmö och Göteborg

Ta pulsen på allt spännande som händer i Sveriges 3 största nöjesstäder. Alla har de något speciellt att erbjuda, kultur och nöje i världsklass. Varför inte ta en storstadshelg med konsert och restaurangbesök just nu när det händer som mest. Gå till staden närmast dig nu.
Stockholm >>, Göteborg >> eller Malmö >>


CityGuide Europe


Amsterdam, London, Paris, Nice, Barcelona, Venice, Florence, Rome, Madrid, Copenhagen, Oslo, Prague, Teneriffa, Athens, Crete , Berlin

CityGuide US


New York, Miami, Tampa, Orlando, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco , San Diego
uppsala kultur och nöje
uppsala kultur och nöje
uppsala kultur och nöje

nöje - Weeping Willows
Uppsala Konsert & Kongress 25 april
Uppsala Evenemang musik nöje

Weeping Willows har gjort sig kända för sina tankfulla, känslosamma låtar, starkt präglade av frontmannen Magnus Carlsons röst.

Boka Biljett Ticnetnöje - Jenny Wilson
Uppsala Konsert & Kongress 10 maj
Uppsala Evenemang musik nöje

Jenny Wilson kräver det omöjliga. Jenny Wilson låter sig inte etiketteras. Ständigt intar hon nya marker och utmanar sin publik med att ruska av sig det vi trodde vi visste att hon var. På nya skivan är hon både mer politisk och elektronisk än tidigare

Boka Biljett TicnetUppsala
Evenemang

Psst - Du vet väl att det är helt gratis att lägga till ett evenemang i Uppsala CityGuide med bild och länk till evenemangets hemsida.

Lägg till ett evenemang i Uppsala


Biljetter till fler evenemang i Uppsala hittar du här

Boka Biljett Ticnet

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser

Boka Hotell