Evenemang Visa alla Övrigt Musik Revy - Show Teater
 
<< Juni
2018
>>
Ti On To Fr
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Ulricehamn - Evenemang - Revy - Show
Gå till företagets hemsida
Revy - Show - Elvis - 18 Comeback from Ulricehamn
Folketshus
Lördag 20 Oktober 2018 19:00
Nu kommer vi tillbaka! Efter förra årets succé med John Delvis och Kenny Carlson feat. Moondogs Sweden besöker vi även i år Ulricehamn med en sprakande show. Vi återkommer traditionsenligt för 4:e året i rad till Ulricehamns Folkets Hus och ska som vanligt försöka få Sten Sture att vakna till liv igen.   Med kärlek och respekt för sin store idols musik och med ryslig röstlikhet framför Kenny Carlson sin tolkning av tv-konserten "NBC Comeback special 1968", som sändes för 50 år sedan, med både chair set och stage set. När John Delvis äntrar scenen höjs temperaturen ytterligare och kvällen avslutas med det bästa ur Las Vegas years, komplett med ljusshow och klassiskt Elvis-prat och med Johns alldeles speciella glimt i ögat. Denna konsert blir något längre än vanligt men ändå känns det som om tiden inte kommer att räcka till för alla fantastiska låtar. Dessa två herrar skapar tillsammans med ett av Sveriges Vassaste band, Moondogs Sweden, en medryckande och magisk kväll som höjs ytterligare med en genomtänkt ljud-och ljusshow. Vi tar oss an Elvis musik med den stora vördnad och respekt den förtjänar och vi är övertygande att värmen från denna höstkväll kommer hålla i hela mörka vintern.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Revy - Show - Carl-Einar Häckner på turné
Folketshus
Lördag 27 Oktober 2018 19:00
Den gränslöse trollkarlen som i mer än 20 år underhållit och kollrat bort sin publik kommer den 13 oktober 2017 äntligen upp på scen igen. Med 26 fullmatade föreställningar på Teater Aftonstjärnan i Göteborg ser vi nu fram emot en alltid lika fantastisk Carl-Einar Häckner!   ”Jag kan inte vänta längre jag vill uppträda för min publik. Jag längtar så mycket. Jag sätter ihop en ny föreställning. Carl-Einar Häckner på Aftonstjärnan heter den. Det blir hysteriskt vansinnestrolleri, monologer och visor i en isbjörnssaga för att hålla värmen”, berättar trollerikonstnären själv.   Carl-Einar Häckner behöver ingen vidare introduktion. Han är en multibegåvad trollkarl, komiker, musiker och krönikör som idag pendlar mellan Sverige och Berlin. Förutom otaliga shower, illusionistiska tricks och skarpa texter har han under 20 års tid uppträtt på Liseberg i Göteborg och bara där setts av drygt en miljon människor genom åren.  

Boka Biljett via NorticMed reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2018 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser