Evenemang Visa alla Övrigt Dans Familj Opera Revy - Show Teater
 
<< Mars
2017
>>
Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 


Boka HotellSweden.se
 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast
Gå till företagets hemsida
Revy - Show - Grottmannen med Robert Samuelsson
Östrabo teater
Lördag 1 April 2017 18:30
Grottmannen är en varm, pricksäker och hysteriskt rolig enmans-show om olikheterna mellan män och kvinnor. Skratten duggar tätt när komikern Robert Samuelsson levererar sanningar, osanningar, fördomar och funderingar i det alltid aktuella ämnet och han gör det med mycket glimt och stort hjärta.

Och nu är skrattsuccén Grottmannen i Uddevalla.
(Föreställningen är ca. två och e...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Dans - VÅR TIDS HJÄLTE- LIVE FRÅN BOLSJOI
Folkets Hus
Söndag 9 April 2017 17:00
Baletten efter Lermontovs klassiska poetiska roman skildrar den unge officeren Petjorins resa genom de majestätiska Kaukasusbergen, en väg kantad av passionerade möten. Desillusionerad och likgiltig sårar han både sig själv och kvinnorna omkring honom. Hans utveckling skildras i tre olika berättelser.
I Bela ser vi hur Petjorin förändras på grund av omständigheter och ålder. I Taman se...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Opera - EUGEN ONEGIN-LIVE FRÅN METROPOLITAN
Folkets Hus
Lördag 22 April 2017 19:00
Anna Netrebko repriserar en av sina mest hyllade roller som Tatiana, den naiva hjältinnan i Tjajkovskijs opera, efter Pusjkins klassiska roman. Dmitri Hvorostovsky gör huvudrollen som Onegin som avvisar Tatianas kärlek tills det är för sent.

Robin Ticciati, musikalisk chef för Glyndebourne Festival Opera, dirigerar återuppsättningen av Deborah Warners version, som hade premiär vid Mets s...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Revy - Show - The Music of Motown featuring Afro-Dite
Agnebergshallen
Lördag 22 April 2017 20:00
Hyllade föreställningen som spelades på Berns kommer nu till Uddevalla!Glitter och glamour i den tempofyllda showen med Blossom Tainton, Gladys del Pilar och Jessica Folcker med ensemble. Massor av odödliga soulhits där energin sprudlar. Inspirerade av framgången på Berns ger sig "The Music of Motown featuring Afro-Dite" ut i landet och besöker över 30 orter från Malmö till Luleå.Förutom stjärntrion Afro-Dite - Blossom Tainton, Gladys del Pilar och Jessica Folcker - medverkar flera andra artister.- Det är ett underbart proffsigt gäng i showen som sprudlar av energi och värme. Musiken är tidlös och galet svängig. Publiken är med oss från första till sista tonen, säger Blossom Tainton.- Motownlåtarna väcker nostalgi, konstaterar Gladys del Pilar. Det är högt tempo och folk är verkligen med på noterna. Yngre i publiken har här chans att höra varifrån dagens artister hämtat sin inspiration.Med glitter, glamour och glimten i ögat serveras publiken ett 50-tal fullträffar från soulscenens 1960-tal och framåt. Tempot är högt, musiken svängig och hela showen en färgsprakande upplevelse.Låtarna med sina raffiga arrangemang bidrog till att stöpa om musikvärlden. Diana Ross & The Supremes förknoppas särskilt med Motowns soulfunkiga musik men där lyser även namn som Ray Charles, Little Stevie Wonder, Jackson Five, Thelma Houston, Smokey Robinson och Lionel Richie. Deras skivor har sålts i flera hundra miljoner exemplar.Showen bjuder på ett pärlband med "some real genuine soulmusic" inklusive en mängd klassiska Motownhits... ....Show:"The Music of Motown featuring Afro-Dite", på vissa orter special appearance av Boris René Längd Ca 1 tim och 40 minuterSverigeturne: Hösten 2016 och våren 2017, Sverige premiär i Örebro 5/11 och gästar Uddevalla och Agnebergshallen lördagen 22 april 2017.Manus och regi: Robert DröseProducent: Anna NorbergMusikbakgrunder: Martin LandhProduktion: Dröse & Norberg Production AB www.drosenorberg.se    Ny trailer från föreställningen för UDDEVALLA: Motown med Afrodite: Klicka här!

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Freddy Kalas @ GG i Uddevalla
GG i Uddevalla
Fredag 28 April 2017 20:00
Freddy Kalas @ GG i Uddevalla - GG i Uddevalla

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Bakluckeloppis TORP LÖR 170429 - SÄLJARE
Torp Köpcentrum
Lördag 29 April 2017 09:00
Bakluckeloppis TORP LÖR 170429 - SÄLJARE - Torp Köpcentrum

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Dans - DRÖMMEN OM SVANSJÖN-DIREKT FRÅN OPERAN
Folkets Hus
Lördag 29 April 2017 15:00
En ny version av denna kanske världens mest dansade balett. Drömmen om Svansjön i koreografi av Pär Isberg tar avstamp i Petipas och Ivanovs koreografi från 1895 och är baserad på Tjajkovskijs ursprungliga partitur, men bygger på dansarnas drömmar och relationer. Både till varandra och till dramat de repeterar. Verklighet och fiktion flätas samma i ett triangeldrama som rör sig mellan ...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Revy - Show - DIN JÄVLA FEGIS!
Östrabo teater
Lördag 29 April 2017 19:00
Vi verkar alla vara experter på att inte våga säga ifrån eller ifrågasätta. Vi vill alla ha ett bekvämt liv och tar den enklaste vägen dit. Vi lånar pengar till en lyckad fasad, precis som alla andra, och puttrar runt i våra stadsjeepar. Precis som alla andra. För vad skulle folk tro om jag faktiskt gjorde ett eget val?

Din Jävla fegis! svingar vilt bland den svenska fegheten o...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Övrigt - STUDENTVECKAN 2017 UDDEVALLA
GG i Uddevalla
Söndag 30 April 2017 22:00
STUDENTVECKAN 2017 UDDEVALLA - GG i Uddevalla

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Opera - Shanghai!
Regionteater Väst
Onsdag 3 Maj 2017 19:00
SHANGHAI Vem styr ditt liv? En nyskriven opera av Line Tjørnhøj. Text Erik Fägerborn. SHANGHAI handlar om helt vanliga människor. De lever sina helt vanliga liv. Blir stressade över vardagsproblem, är rädda för det skrämmande, drömmer och längtar. De börjar fundera över vem som egentligen bestämmer över deras liv. Det verkar vara någon annan som kontrollerar hur och på vilket sätt de ska vara. Detta är en berättelse om att bryta sig loss och finna sin egen väg. Vad händer när vi testar gränserna för vad en röst är och kan skapa? SHANGHAI lyfter människors röster och förmågor i en banbrytande scenkonstupplevelse som skiljer sig från allt vi tidigare hört.   En samproduktion mellan GöteborgsOperan och Share Music & Performning Arts. Speltid: 60 min. Efter föreställningen följer ett eftersnack med artisterna i ensemblen (ca 20 min).   Medverkande: Tryggve Algeus, Sara Birgén, Karl Peter Eriksson, Lars Hjertner, Ann-Kristin Jones, Christina Ohlsson, Joakim Ragnarsson, Jonas Samuelsson, Ingahlill Wagelin, Linda Åkesson. Musiker: Per Larsson (kapellmästare), Jonas Larsson (slagverk). Regi Stephen Langridge.      Läs gärna mer  och titta på intervjufilm på opera.se  

Boka Biljett via Nortic

 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast


Med reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2017 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser