Evenemang Visa alla Övrigt Dans Musik Revy - Show Teater
 
<< November
2017
>>
Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Uddevalla - Evenemang - Teater
Gå till företagets hemsida
Teater - När vi träffade varann
Folkets Hus
Fredag 5 Oktober 2018 19:00
Hur träffade du din bästa vän? Eivor och Abdu möts i ett snöfall. Hon ber honom lämna henne i fred. Det gör han inte. En oväntad vänskap uppstår och steg för steg ändras vardagen. Inget ska någonsin bli som förut. Kanske möttes de när de som mest behövde det? Det blir ett varmt drama om nödvändig vänskap. Föreställningen bygger på verkliga berättelser som samlats in från hela landet. I rollerna Gunilla Larsson som Eivor och Robert Hannouch som Abdu.   1 timma innan föreställningsstart säljs överblivna biljetter på plats. OBS! Betalning kontant eller swish.Telefonnummer till Folkets Hus är 0522-104 94.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - På väg
Regionteater Väst, Uddevalla
Lördag 27 Oktober 2018 11:00
http://www.regionteatervast.se/forestallningar/pa-vag/   Från 7 år.   På väg   En klassrumsmusikal om att våga gå sin egen väg.   Två figurer i en hemmagjord farkost dimper ner i klassrummet.   De skall utföra ett uppdrag: Att hitta arbetskraft till sin planet. Men något händer... Vart har dom kommit? Vad är detta för en plats? Vilka är de som bor här? Vad får man göra? Hur skall man vara? Mötet med människorna på jorden får de två figurerna att ifrågasätta sin egen tillvaro och sina livsval.   Här kommer vi i en raket Snart landar vi på nån planet På väg Hela livet ligger framför oss På väg Vill bara flyga så långt det går På väg   Föreställningen bygger på Bröderna Lindgrens låtar och texter och vill ingjuta mod att bryta mot de gängse normerna och våga gå sin egen väg tillsammans.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Några av oss
Regionteater Väst
Fredag 2 November 2018 19:00
Petr Ginz är 14 år när han anländer till gettot och koncentrationslägret Theresienstadt. Tillsammans med en grupp andra pojkar utropar de en egen republik och ger ut en tidning, Vedem. Under två års tid ger de ut 83 nummer. Med risk för sina liv rapporterar de sakligt och gripande om livet i Theresienstadt. 1944 förs Petr Ginz, 16 år gammal, till gaskamrarna i Auschwitz. En av pojkarna i redaktionen gömmer tidningarna och texterna bevaras för framtiden. Pojkarna i Theresienstadt lyckades i det yttersta mörkret mobilisera sin kreativitet till motstånd, medmänsklighet och meningsskapande.   1 timma innan föreställningsstart säljs överblivna biljetter på plats. OBS! Betalning kontant eller swish.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Lögnen
Östraboteattern
Måndag 3 December 2018 19:00
En komedi om otrohet i goda vänners lag. Paul och Alice har bjudin in sina vänner Michel och Laurence på middag. Alice berättar för Paul att hon sett Michel kyssa en annan kvinna på stan. Ska de berätta eller inte? Då ringer det på dörren... Den hyllade franske romanförfattaren och dramatikern Florian Zeller (född 1979) har översatts till många språk och hans pjäser sprids över världen. Han räknas enligt The Guardian till "Den mest spännande nya dramatikern i vår tid".   1 timma innan föreställningsstart säljs överblivna biljetter på plats. OBS! Betalning kontant eller swish.Telefonnummer till Östraboteatern är 0522-697415.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - LABERO INFLAME
Agnebergshallen
Fredag 29 Mars 2019 19:30
Arenaturné i Sverige våren 2019.
Joe Labero har tagit Las Vegas med eldstorm. Nu laddar han för en ännu häftigare show - med världspremiär i Sverige.
Med eldsprutande världsartister, stuntmän och mc-stjärnor. Artisteri som
trotsar tyngdlagen. Eldhav som är lika skrämmande som vackra. Låt dig svepas in i Laberos nya magiska värld.
Laberos Inflame är häpnadsväckande underhålln...

Boka Biljett TicketmasterMed reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2018 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser