Evenemang
 
<< Juli
2018
>>
Ti On To Fr
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  
Idag
Trosa - Sevärdheter

Garvaregården
I Trosas äldsta del, Kåkstan, där gränderna har fått namn efter de hantverkare som byggde upp staden efter ryssbranden ligger Garvaregården omsorgsfullt bevarad av hembygdsföreningen. Där kan du besöka garvarens bostad, verkstad och gesällkammare. Här finns stadens museum och kaffeservering i lummig trädgård samt en liten konsthantverksbutik. Sommaren 2008 öppnar gården den 6/6 och har öppet varje torsdag, fredag och lördag från kl. 11.00 - 15.00 hela sommaren.

Trosa - Sevärdheter

Nynäs Slott och Tullgarns Slott är två välbesökta utflyktsmål i närheten av Trosa. Guidningsturer på slotten är ett alternativ för de som är nyfikna på historien om dessa slott.

Trosa - Fiske

Här simmar abbore, gös, strömming och havsöring- och i många vikar lurar gäddan i ett av Sveriges bästa fiskevatten. Med lite tur nappar även laxen längs Trosaåns stränder. I Trosa kommun får du längs med hela kusten på både allmänt och enskilt vatten fiska fritt med handredskap i form av metspö, kastspö, pirk eller liknande.


CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Trosa - Stadskarta

Tips: Dra kartan i önskad riktning med din mus.

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser