Sevärdheter  Framsidan  Sevärdheter 1  Sevärdheter 2  Sevärdheter 3  Bad  Fiske  Golf

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se

Badplatser

I Trollhättan med omnejd finns det väldigt mycket sjöar med bra badmöjligheter. Vi har Sveriges största insjö precis inpå knuten, med en massa långgrunda och barnvänliga badplatser. Det är bara ett stenkast till havet och riktigt saltvatten. Det finns även en mängd små insjöar som är väldigt fina att bada i.

 

Öresjö är en väldigt fin bad och fiskesjö. Den ligger ca 10 minuters bilväg ifrån Trollhättan. Den är även en bra sjö att åka vattenskidor i.

 

 

Sjölanda är en liten insjö ca 8km söder om Trollhättan. Precis bredvid ligger Liperedsjön med mycket bra fiske.Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser