Sevärdheter  Framsidan  Bilder 1  Bilder 2

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se

Strömstad, här hittar du salta böljor, solvarma klippor, färska räkor och livlig båttrafik. Från Strömstad är det bara en kort bit till Svinesundsbron och gränsen till Norge.

Om hav och båtliv ligger dig nära om hjärtat, så har Strömstad mycket att erbjuda just dig. Sommartid går båtturer från Strömstad till de charmiga Kosteröarna, väl värda ett besök.

Det säregna läget gör Strömstad till en aktiv och levande stad. Vill du hänga med i utelivet skall du titta in på den unika restaurang-Bar-clubben The Cod. Passa också på att göra ett besök på en äkta svensk vingård, Enerhogen Gård, strax utanför staden.
Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser