Nöje Biljetter - Evenemang Dating Nattklubbar

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 


Boka HotellSweden.se

evenemang - Sverige runt

CityGuidens nöjeshelikopter svävar runt vårt avlånga land och spanar på de största och bästa evenemangen så du kan planera dina resor och utflykter i förväg.
nöje - Tomas Ledin - Skarpt läge
Stockholm Cirkus till 16 december
Stockholm Evenemang musik nöje

En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum. Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin.

Boka Biljett Ticnetnöje - Oscarsrevyn
Göteborg Lorensbergsteatern till 9 december
Stockholm Evenemang musik nöje

På scen briljerar själva gräddan av nöjes-Sverige – sex av våra absolut främsta entertainers i dag: Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Dan Ekborg, Vanna Rosenberg, Rachel Mohlin och Kim Sulocki. Nya spännande konstellationer i oväntat flämtande kombinationer – storstilat inramade av en briljant ensemble och pampig orkester.

Boka Biljett Showticnöje - Brolle - Elvis, Cash, The Killer & me
Stockholm Göta Lejon till 9 december
Stockholm Evenemang musik nöje

I höst är Brolle tillbaka på Göta Lejon i en ny specialskriven rock’n rollshow. Tretton musiker och artister med Brolle i spetsen tar oss med på denna musikaliska resa genom 50-, 60- och 70-talen. Det blir rock, pop, gospel, sång, humor och anektdoter i ett rasande tempo.

Boka Biljett Ticketmastermusikal - The Book of Mormon
Stockholm China Teatern till 16 december
Stockholm Evenemang musik nöje

Musikalen The Book of Mormon har gjort enorm succé på Broadway och West End, hyllad av både kritiker och publik som 2000-talets bästa musikal. Nu kommer den till Sverige och China Teatern i Stockholm. I huvudrollerna ser vi Per Andersson, Linus Wahlgren och Samantha Gurah.

Boka Biljett Showticnöje - After Dark - This is it
Stockholm Oscarsteatern till 16 december
Stockholm Evenemang musik nöje

”This is it” är den ultimata farvälföreställningen som summerar deras fantastiska livsverk, makalösa shownummer och hisnande upplevelser. After Dark avslutar sina framgångsrika år genom att bjuda på det bästa av det bästa i en och samma show.

Boka Biljett Showtic
nöje - Danny Saucedo - Nu
Stockholm Hamburger Börs till 16 december
Stockholm Evenemang musik nöje

NU är det äntligen dags igen för Danny Saucedo att bjuda på en helt unik och nyskapande show, med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter.

Boka Biljett Showticnöje - MAMMA MIA! THE PARTY
Stockholm Tyrol till 28 januari
Stockholm Evenemang musik nöje

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu kommer partyt!
En grekisk taverna. En medelhavsmeny. ABBAs låtar och en fest som aldrig tar slut.

Boka Biljett Ticketmasternöje - Jason Timbuktu Diakité – En droppe midnatt
Stockholm Cirkus till 4 november
Stockholm Evenemang musik nöje

I höstas gjorde Jason bokdebut med En droppe midnatt som nu blir en föreställning. En droppe midnatt är en gripande berättelse om identitet, rasism och längtan efter tillhörighet, där musiken leder oss genom historien till nuet.

Boka Biljett Ticketmasternöje - Björn Skifs
Stockholm Göta Lejon 6 - 8 november
Stockholm Evenemang musik nöje

Oj, vilken succé för Björn Skifs – lite nu och då som bjuder på välkända hits, oväntade överraskningar, finstämda sånger, mycket skratt och en fantastisk stämning.

Boka Biljett Ticnetnöje - Thåström
Sverigeturné okt - nov
Stockholm Evenemang musik nöje

Boka Biljett Ticnetnöje - Monster Jam 2017
Stockholm Friends Arena 18 nov
Stockholm Evenemang musik nöje

Monster Jams monstertruckar möter varandra både i race och freestyle och för den som vill ta hem segern gäller det att vara snabb, stark och landa de häftigaste hoppen.

Boka Biljett Ticnetnöje - Queen + Adam Lambert
Stockholm Friends Arena 21 november
Stockholm Evenemang musik nöje

Det legendariska bandet, bestående av grundarna Brian May och Roger Taylor med Adam Lambert på sång presenterar en helt ny show med en toppmodern scenproduktion.

Boka Biljett TicnetStockholm
Evenemang

Psst - Du vet väl att det är helt gratis att lägga till ett lokalt evenemang i Stockholm CityGuide med bild och länk till evenemangets hemsida.

Lägg till ett evenemang i StockholmOm CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser