Evenemang Visa alla Övrigt Dans Föredrag Föreläsningar Familj Festivaler Film Klubb Mässor Musik Musikaler Opera Revy - Show Sport Teater
 
<< November
2017
>>
Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 


Boka HotellSweden.se
 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast
Gå till företagets hemsida
Övrigt - Sound of Stockholm 2017
All venues
Tisdag 7 November 2017 16:00
Sound of Stockholm 2017 - All venues

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Ölprovning i Mörker
Svartklubben
Tisdag 7 November 2017 18:00
OBS! Detta är inte ett vanligt Mat & Musik i Mörker-event!

ÖLPROVNING I MÖRKER

Välkommen att ta del av en upplevelse utöver det du kan se med blotta ögat.

I samarbete med Eriksberg och En God Historia arrangerar Svartklubben ölprovningar i becksvart mörker. Lyssna, känn, dofta och smaka dig fram till en helt ny ölupplevelse - vilka sinnen blir avgörande när du inte h...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Föredrag - Nygamla regioner
Spritmuseum
Tisdag 7 November 2017 18:00
Vin från Balkan eller På östfronten en del nytt. Enligt geografiboken finns det 13 länder som tillsammans, helt eller delvis, utgör Balkanhalvön. Nadja Karlsson glömmer alltid någon när hon skall räkna upp dem alla, men hon vet definitivt vilka regionens intressanta vinländer är. De flesta av dessa har i ärlighetens namn inte varit särskilt heta senaste decennierna. Men kommunismen har som bekant gått i graven och trista stapelvaror av låg kvalitet har ersatts av delikata experiment. Så även på vingårdarna. Nadja börjar dock i norr, i Grekland, inklusive vulkanön Santorini. Hon har ansträngt sig, forcerat decenniers halvsura vita traditioner och lyckats lokalisera ”några nya roliga rödingar”. Även i Slovakien, Slovenien, Kroatien och i de makedonska bergen har hon gjort unika fynd av en ny tids lyhörda vinodlare. Om Ungern och Bulgarien lyckas skapa något av intresse innan provningen kanske de tas till nåder och får ingå.     Nadja Karlsson har i över tjugo års tid föreläst och undervisat professionellt om Mat & Dryck. Hennes sökande efter unik kunskap har fört henne världen över. Nadjas introduktioner till de provningar hon håller i på Spritmuseum har liknats vid en blandning av nobelföreläsning och ståupp. Köpt biljett återlöses ej men gäller till museets utställningar. Provningen tar ca 90 minuter.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Föredrag: Kalla kriget och DDR – med agentögon
Armémuseum
Tisdag 7 November 2017 18:00
Föredrag: Kalla kriget och DDR – med agentögon - Armémuseum

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Reklamfilmens guldålder, 7 november 18.00
Bio Victor, Filmhuset
Tisdag 7 November 2017 18:00
Reklamfilmens guldålder, 7 november 18.00 - Bio Victor, Filmhuset

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Övrigt - 171107 Milonga Musical
Stallet - Världens Musik
Tisdag 7 November 2017 18:00
171107 Milonga Musical - Stallet - Världens Musik

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Övrigt - 7/11 KEVIN MORBY / DEBASER STRAND
Debaser Strand
Tisdag 7 November 2017 18:30
7/11 KEVIN MORBY / DEBASER STRAND - Debaser Strand

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Musik - Princess Nokia
Kraken
Tisdag 7 November 2017 19:00
Monstera presenterar stolt PRINCESS NOKIA!Finns kanske ingen annan artist som tar lika mycket plats just nu, och med all rätt. Hon spelar på världens bästa festivaler i år som t.ex. Sonar, Roskilde och Glastonbury och hennes musik och liveframträdanden hyllas av bl a VICE och Pitchfork. Resident Advicer listade hennes show på Sonar förra veckan som Top Tio. Förutom hennes musikaliska talang är hon en politisk och feministisk kraft att räkna med. I en mansdominerad underhållningsbransch tar hon plats och agerar språkrör för unga kvinnor genom sin musik. Låtar som "Tomboy" och "Brujas" vittnar om detta. Få artister ifrågasätter normer och värderingar på ett så brutalt ärligt sätt som Princess Nokia. Detta gör henne till en av vår tids viktigaste och mest intressanta artister. Efter hennes grymma spelning på Department festivalen tidigare i Juni tar vi nu tillbaka henne till Sverige för hennes första headline spelning i Stockholm någonsin. Detta är giget du INTE vill missa!SUPPORT DJ´S- KMODI + Dj Black Barbie + Fatima OsmanÅldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap) Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Opera - Romansmiddag - Peterson-Berger 150 år
Wasahofs Festvåning
Tisdag 7 November 2017 19:00
Vi bjuder in er till tvårätters middag och ett 30 minuters program med romanser av jubilaren Wilhelm Peterson-Berger. Hovsångerskan Hillevi Martinpelto och operasångerskan Matilda Paulsson är värdar för varsin kväll. Mer info...   25 oktober 19:00Hillevi Martinpelto, sopranAnders Wadenberg, piano Fisk- och skaldjursgrytaCrème brûlée 7 november 19:00Matilda Paulsson, mezzoBengt-Åke Lundin, piano Boeuf BourgignonChokladmousse med rårörda bär Viktig Information* Notera att festvåningen är en trappa ned utan hiss* Om du har speciella önskemål rörande maten (vegetarian), var vänlig meddela detta med din bokning i kommentarsfältet.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Revy - Show - Björn Skifs - Lite nu och då
Göta Lejon
Tisdag 7 November 2017 19:30
Ta chansen att se en mycket personlig och annorlunda storsuccé: Björn Skifs – lite nu och då – på Göta Lejon. Varje show bjuder på oväntade överraskningar, finstämda sånger, mycket skratt och en fantastisk stämning. Inte minst när hela publiken står upp medan Björn och bandet öser på för fullt.

Med endast några få föreställningar per månad är detta verkligt exklusiva t...

Boka Biljett Ticketmaster

 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast


Med reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2017 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser