Evenemang Visa alla Övrigt Dans Föredrag Föreläsningar Familj Festivaler Film Klubb Mässor Musik Musikaler Opera Revy - Show Sport Teater
 
<< Oktober
2017
>>
Ti On To Fr
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 


Boka HotellSweden.se
FirstFirst  Prev Tidigare  

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast
Gå till företagets hemsida
Övrigt - (Jule)Ljus i mörkret!
Centralstationen
Söndag 17 December 2017 16:00
Nu är det jul igen! OURWAY Tours och Traveller Buss tar med dig på ett juläventyr med julstämning utan dess like. Vi åker på en två timmar lång busstur i Stockholm, där vi tittar på allt från ståtliga änglar vid Centralen till maffiga älgar på Nybroviken. Under (Jule)Ljus i Mörkret gläds vi åt vackra vyer i vår fina huvudstad, skrattar åt roliga berättelser och fyller såklart...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Familj - Sunes Jul
Cirkus
Söndag 17 December 2017 17:00
Årets härligaste familjeföreställning är tillbaka med en helt ny show där vad som helst kan hända. Den prisade julkalendern ”Sunes Jul” från 1991 blir nu familjeteater. Den stjärnspäckade ensemblen består av både stora och små stjärnor såsom Morgan Alling (pappa Rudolf), Pernilla Wahlgren (mamma Karin), Adam Gutniak (Sune) och många fler.

Efter succéföreställningen ...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Julkonsert - Broadway till Rock
Stora salen på Musikaliska
Söndag 17 December 2017 18:00
Julkonsert - Broadway till Rock - Stora salen på Musikaliska

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Musik - The Legends - Christmas
Rival
Söndag 17 December 2017 18:00
THE LEGENDS CHRISTMAS SHOW 2017Några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Roy Orbison, Johnny Cash & Jerry Lee Lewis gör en unik julturné 2017. Vi gör en resa tillbaka i tiden och upplever klassiker som "Oh Pretty Woman", ”Burning Love", "I Walk The Line" och "Great Balls Of Fire" – bara för att nämna några hits i denna spektakuära show. Vi får även se hur det skulle kunna sett ut om dessa artister uppträdde tillsammans – vilket de aldrig gjorde i verkliga livet Elvis Presley tolkas under denna turné av två olika internationella stjärnor, i Umeå, Östersund, Falun och Stockholm ser vi engelsmannen Johnny Lee Memphis göra "The King". Johnny har bl.a. vunnit utmärkelsen ”Best Vegas Elvis 2008” och vunnit en första plats i ”World Champion at the Elvis World Cup”. I  Luleå, Skellefteå och Örnsköldsvik tolkas Elvis av Paul Larcombe som är rankad #1 i Europa och placerade sig senast #4 i världens mest prestigefyllda tävling i sitt slag; Elvis PresleyEnterprises Official Ultimate Elvis Tribute Artist Contest  i Graceland, Memphis USA.Jerry Carlsons och Johnny Duverts tolkningar av Jerry Lee Lewis respektive Roy Orbison har vi bl a kunnat se i TV4s ”Sikta Mot Stjärnorna” och i andra TV-sammanhang. Jerry och Johnny medverkade tex nyligen  i TV4s Bingolotto och i P4 Live med sina fantastiska tolkningar.Sist men inte minst; Fredrik Lundman som gör Johnny Cash så nära att man utan tvekan förmodar att han bär på världens träffsäkraste Cash-röst. Fredrik har vi bl.a. sett i TV4s Talang och Idol samt TV3:s realityserie ”SvenskaRivieran”.En glittrande julkonsert är att vänta med de allra bästa hit-låtarna, några överraskningar och en stor portion humor i en produktion som omfattar hela 15 personer.The Legends har turnerat Sverige runt sedan 2001 och är utan tvekan Sveriges populäraste nostalgishow och detta är första gången vi får möjighet att se dessa stjärnor sjunga in julen.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - Stad i Juleljus - Adventskonsert med Tommy Körberg
Göta Lejon
Söndag 17 December 2017 18:00
STAD I JULELJUS – ADVENTSKONSERTER MED TOMMY KÖRBERG

2017 är det Tommy Körberg som garanterar julstämningen i Stockholm. Under fyra söndagar, med start 26 november, tar han oss med på en musikalisk ljusfest. Tillsammans med en elegant kör framför han klassiska julsånger och personliga favoriter med en värme som får alla julstressade att tänka på högtidens verkliga betydelse.

Låt...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Peter Asplund: The Christmas Feeling
Fasching
Söndag 17 December 2017 20:00
Peter Asplund: The Christmas Feeling - Fasching

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Mat & Musik i Mörker - Showkväll
Svartklubben
Måndag 18 December 2017 18:00
På den legala Svartklubben får du njuta av läcker mat, specialkomponerad musik och fantastiska sinnesupplevelser. Här får du rika möjligheter att utforska mat, dryck och underhållning på ett nytt sätt!

Vår måndagsshow bjuder på en kväll full med nytt material skrivet och framfört av Ulf Nordquist och Ulrika Norelius Centervik.

Måndagar på Svartklubben kommer med underhållning ...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Musik - Konsert med Familjen Dominique och Ekeröensemblen
Immanuelskyrkan
Måndag 18 December 2017 19:00
Gamla julsånger i ny musikalisk dräkt.

Familjen Dominique möter Ekeröensemblen.Monica Dominique - piano och sång

Carl-Axel Dominique - piano och flöjt

Jonas Dominique - kontrabas

Tua Dominique - sång

Joakim Dominique - sång och trumpet

Linda Dominique - sång

Johannes Dominique - cello


Ekeröensemblen - dirigent Kerstin Baldwin-Sterner

Insläpp:
18:30

Spell...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Musik - CHRISTMAS NIGHT
Cirkus
Måndag 18 December 2017 19:00
Christmas Night 2017

Upplev vinternattens klarast lysande stjärnor i en nytappning av supersuccén Christmas Night. Den här gången är det Molly Sandén, Thomas Di Leva och David Lindgren som bjuder in dig till årets julföreställning och till en kväll du sent kommer glömma!

Det bjuds på både stämningsfulla julklassiker och nya favoriter, allt kombinerat med en stor dos värme och nä...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Musik - Vår Jul - Kalle Moraeus, Loa Falkman & Wiktoria
Hotel Rival
Måndag 18 December 2017 19:30
VÅR JUL
Kalle Moraeus, Loa Falkman och Wiktoria
Tre personligheter på en och samma scen och så det fina bandet ”Hej Kalle”under ledning av Johan Granström, ja hur bra kan inte det bli i Juletid.
Vår Jul är en konsert som sträcker sig från Operans scen till Las Vegas, in i bygdegårdarna på landet med besök i popens värld.
Från klassiska julsånger till oupptäckta alster tar man ...

Boka Biljett Ticketmaster

FirstFirst  Prev Tidigare  

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast


Med reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2017 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser