Evenemang Visa alla Övrigt Cirkus Dans Föredrag Föreläsningar Familj Festivaler Klubb Museum/Utställningar Musik Musikaler Opera Revy - Show Teater
 
<< September
2017
>>
Ti On To Fr
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 


Boka HotellSweden.se
 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast
Gå till företagets hemsida
Revy - Show - After Dark - This is it
Oscarsteatern
Fredag 29 September 2017

”This is it” är den ultimata farvälföreställningen som summerar deras fantastiska livsverk, makalösa shownummer och hisnande upplevelser. After Dark avslutar sina framgångsrika år genom att bjuda på det bästa av det bästa i en och samma show.
Gå till företagets hemsida
Revy - Show - The Book of Mormon
China Teatern
Fredag 29 September 2017


Musikalen The Book of Mormon har gjort enorm succé på Broadway och West End, hyllad av både kritiker och publik som 2000-talets bästa musikal. Nu kommer den till Sverige och China Teatern i Stockholm. I huvudrollerna ser vi Per Andersson, Linus Wahlgren och Samantha Gurah.
Gå till företagets hemsida
Revy - Show - Danny Saucedo - NU
Hamburger Börs
Fredag 29 September 2017

NU är det äntligen dags igen för multiinstrumentalisten, sångaren och dansaren Danny Saucedo att bjuda på en helt unik och nyskapande show, med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter.
Gå till företagets hemsida
Musik - Musik & Medmänsklighet: Föreläsning Empowering Song
Kulturfyren
Fredag 29 September 2017 10:00
André de Quadros är en mycket inspirerande person! André tror på musikens och sångens kraft att förändra världen. Han är människorättsaktivist, musikprofessor och en internationellt känd körledare. De som känner till honom och hans idéer vallfärdar till hans föreläsningar och workshops över hela världen. Han arbetar med fångar, med flyktingar i läger på Västbanken, med musikklassbarn i Sverige, med sin egen fantastiska kör i Indonesien – för att bara nämna några av hans projekt. Gemensamt för arbetet är hans egen metod – Empowering Song – som han har utvecklat som verktyg för att bygga upp en känsla av människovärde hos utsatta människor. Det är också namnet på en universitetskurs som André driver på två olika fängelser i Boston för fångar med mycket långa straff. På EIC har vi lyckats knyta honom till oss som konstnärlig ledare för festivalen Musik & Medmänsklighet där han också varit ansvarig för körledarkursen CONDUCTING 21C. Kom och lyssna på André när han berättar om sin metod Empowering Song på fred 29 sept kl 10.00 på Kulturfyren! Vi bjuder på fika från 9.30. På lördag 30 sept kl 13:30 har du dessutom möjlighet att uppleva metoden i praktiken när André håller en workshop på Skeppsholmens folkhögskola.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Museum/Utställningar - Tekniska museet
Tekniska museet
Fredag 29 September 2017 10:00
Tekniska museet

Utforska utställningar med spännande teman, kluriga utmaningar och inspirerande fakta, ibland i gränslandet mellan den digitala världen och verkligheten. Missa inte MegaMind – nöje för nyfikna och platsen där du utforskar och experimenterar dig till nya smarta idéer. Här kommer du upptäcka hur du kan träna din hjärna att bli ännu påhittigare. Måla med ögonen, sty...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Visning
Spritmuseum
Fredag 29 September 2017 13:00
Visning av de aktuella utställningarna "No Label - Absolut Art Collection", "Rocky på Spritmuseum" och "Spritlandet Sverige". Visning: 40 kr, entré till museet köps på plats. Tid: Ca 50 minuter.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Musik & Medmänsklighet: Workshop m Agneta Josephson
Kulturfyren
Fredag 29 September 2017 13:30
Agneta Josephson är en erfaren dramapedagog och mycket efterfrågad kursledare både här hemma och utomlands. Agneta har varit ledare på körledarkursen CONDUCTING  21C sedan starten. I hennes workshop i Augusto Boals ”Theatre of the Oppressed” anda, blir det övningar och gemensamma reflektioner över medmänskligt samspel.Forumspel är ett dramapedagogiskt arbetssätt i syfte att motverka förtryck genom att utforska exempelvis makt och normer. Läs mer på Agnetas hemsida.  Max 20 deltagare

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Stockholm Beer & Whisky Festival - Fredag
NackaStrandsMässan
Fredag 29 September 2017 14:00
Stockholm Beer & Whisky Festival - Fredag - NackaStrandsMässan

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Musik - Konsertmiddag ankomst fr 17.00
Upsell 580
Fredag 29 September 2017 17:00
Förbeställ vår Konsertmiddag här!

Lägg till en konsertmiddag i vår restaurang när ni köper era sittplatsbiljetter så får ni en helkväll med mat och föreställning! Denna serveras innan föreställningen från 17.00.

Konsertmiddag:
Steak minute med ugnsbakad tomat, Bönsallad med Champagnevinaigrette , bearnaise och pommes frites
Pris: 265kr/person

Dryck och övriga eventuella till...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Münchenbryggeriet 29 sep
Münchenbryggeriet
Fredag 29 September 2017 17:00
Münchenbryggeriet 29 sep - Münchenbryggeriet

Boka Biljett via Ticster

 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast


Med reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2017 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser