Sevärdheter  Innerstaden  Gamla Stan  Stadsvandringar  Drottningholms Slott  Haga  Skärgården  Parker  Birka  Museer

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Sevärdheter - Stadsvandringar
Stadsvandring Gamla stan
Stockholm Startplats: Västerlångg. 14. Vandringen tar ca 1 timme.
Stockholm Evenemang musik nöje

Upplev Stockholm på det bästa sättet. Guiden möter upp i historiska kläder och berättar om Stockholms historia på ett spännande och underhållande sätt. Det bästa om det mesta! Vad har uttrycket Sitta på kåken med Stortorget att göra? Vem var Stockholms minst omtyckta person och vem är bara minst? Följ med du också!

Mer om Stadsvandringar i Stockholm

Spökvandring Gamla stan
Stockholm Startplats: Västerlångg. 14. Vandringen tar ca 1 timme.
Stockholm Evenemang musik nöje

Spökvandring i Gamla stan - Både läskigt och roligt på samma gång! Guiden möter upp i historiska kläder och berättar om Stockholms spöken. Vilka adresser spökar det på? Vad var det som skrämde Drottning Silvia på Slottets vind?

Mer om Spökvandringar i Stockholm

Mordvandring Gamla stan
Stockholm Startplats: Västerlångg. 14. Vandringen tar ca 1 timme.
Stockholm Evenemang musik nöje

Guiden möter upp i historiska kläder och berättar om Stockholms mörkare historia på ett spännande och underhållande sätt. Mordvandring i Gamla stan, både läskigt och roligt på samma gång! Vilken extra ingediens hade Mojken i sin dödliga matlagning? Vad var Krutkonspirationen? Varför slängde sig myntmästaren Hansson från fängelsetornet?

Mer om Mordvandringar i StockholmOm CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser