Stockholm CityGuide - Evenemang, Nöje & Sevärdheter i Stockholm
 
Evenemang
 
<< Juli
2014
>>
Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  
Idag

sevärdheter Stadsvandringar

Stockholm Stadsvandringar

Upplev Stockholm på det bästa sättet. Guiden möter upp i historiska kläder och berättar om Stockholms historia på ett spännande och underhållande sätt. Det bästa om det mesta! Vill du ha spänning! Gå med en Spök eller Mordvandring.

Stockholm Vandringar

sevärdheter Stockholm Sevärdheter Skärgården

Följ med på en virtuell tur genom innerstaden, Gamla stan, slotten och sevärdheterna. En världsstad där man hittar småstadens charm runt knuten... Stockholm Sevärdheter

sevärdheter Skärgården

Stockholm Sevärdheter Skärgården

Färden börjar mitt inne i Stockholm vid Nybrokajen, granne med Strandvägens brusande trafik.

Stockholm Sevärdheter

sevärdheter -

Gamla Stan

Stockholm Sevärdheter Skärgården

Gamla stan är nog Stockholms mest populära plats, och här kan man uppleva både ro och stillhet, såväl som ett myller av folkliv och nöje.

Stockholm Sevärdheter

sevärdheter -

Innerstaden

Stockholm Sevärdheter Skärgården

Otvivelaktigt är det så, att Stockholm är en av världens vackraste storstäder. Byggd på 14 öar, omgivna av vatten så rent att man kan bada mitt i city.

Stockholm Sevärdheter

sevärdheter -

Haga

Stockholm Sevärdheter Hagaparken

1771 förvärvade Gustav III Haga utanför Stockholms norra tull

Stockholm Sevärdheter


CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner Stockholm

CityGuide.se växer och vi söker nu samarbetspartners, företag inom Media, Internet eller Nöje i de flesta städer eller regioner Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 
Sweden.se

Stockholm Guide

Stockholm CityGuide

Din Guide till Evenemang, Nöje, Kultur och Turism

Evenemang - Nöje & Kultur


nöje - Stockholm Music & Arts 2014
Stockholm Skeppsholmen 1 - 3 augusti
Stockholm Evenemang musik nöje

I år kommer du att få njuta av världens bästa avslutning på söndagen med Neil Young & Crazy Horse. Jill Johnson tar med sig gäster från Nashville i en unik sommarkonsert på fredagen. Peter LeMarc gör sin första konsert på 7 år på lördagen. En mästerlig helg med musik och konst i världsklass.

Boka Biljett Ticnet

nöje - En underbar sommar på Skansen / Allsång på Skansen
Stockholm Skansen till 31 augusti
Stockholm Evenemang musik nöje

Vad är en sommar utan Allsång på Skansen? Åtta tisdagar under sommaren kan du sjunga med i direktsändningen i Sveriges Television eller vara på plats i folkhavet framför Sollidenscenen och njuta av sommar, sång och sol.

Boka Biljett Ticnet

nöje - Musikbåten Blidösund
Stockholm Kryssningar hela sommaren
Stockholm Evenemang musik nöje

På kryssningskvällarna blandas gammalt och nytt, artister som spelat i 25 år ombord med nya ansikten inom jazz, visor, pop, blues, soul och rock ackompanjerat till Stockholms skärgård i solnedgång. Mat serveras ombord.

Program

nöje - Ulf Lundell
Stockholm Skansen 14 augusti
Stockholm Evenemang musik nöje

Ulf Lundell drar ut på vägarna igen i sommar. Ett av stoppen på turnén blir Stockholm. Ulf Lundell är landets kanske mest produktive kulturarbetare med en omfattande utgivning av musik, litteratur och konst.

Boka Biljett Ticnet

nöje - Diggiloo
Stockholm Ulriksdals Slott 16 augusti
Stockholm Evenemang musik nöje

Diggiloo är Svenska folkets i särklass mest populära sommarturné. 2014 års uppställning är både efterlängtad och fenomenal: Lena Philipsson, Nanne Grönvall, Eric Gadd, Jessica Andersson, Erik Segerstedt, Oscar Zia, Nassim Al Fakir och Magnus Johansson. Skrattmusklerna kommer även denna sommar att få träningsvärk av underbare och egensinnige Per Andersson.

nöje - Björn Skifs
Stockholm Ulriksdals Slott 17 augusti
Stockholm Evenemang musik nöje

Björn Skifs är tveklöst en av landets största och mest älskade entertainers. Nu är han tillbaka på vägarna! Lagom till sitt 40-årsjubileum av superhiten ”Hooked on a Feeling” gör han tillsammans med kör och ett väloljat niomannaband sin första stora sommarturné sedan slutet på 90-talet. Räkna med en musikalisk tripp i hundraåttio! Björn kommer att bjussa på allt från egna favoriter och hits till moderna klassiker, men framför allt – massor av spelglädje.

nöje - Il Divo - A Musical Affair
Stockholm Ericsson Globe 7 september
Stockholm Evenemang musik nöje

Il Divo, åker på Europaturné med nya albumet ”A Musical Affair” färskt i bagaget. Det är deras första samling låtar som är inspirerade av Broadway-föreställningar.

nöje - Pharrell Williams
Stockholm Ericsson Globe 13 september
nöje - The Hollies
Stockholm Cirkus 21 september
Stockholm Evenemang musik nöje

The Hollies är ett musikaliskt fenomen. Dom har radat upp hits och framgångar i hela världen, inte minst i Sverige. Dom har en låtkatalog som få kan slå, med egenskrivna hits som On A Carousel, Stop Stop Stop, Jennifer Eccles och Long Cool Woman (In A Black Dress). När inte de egna låtarna räckte till spelade man in melodier som Bus Stop, Look Through Any Window, The Air That I Breathe eller He Ain´t Heavy, He´s My Brother. The Hollies har haft fler listhits än The Beatles, vilket säger det mesta om gruppens framgångar.

musikal - Evita
Stockholm Göta Lejon från 27 september
Stockholm Evenemang musik nöje

I höst sätter Göta Lejon i Stockholm upp musikalen Evita med Charlotte Perrelli i huvudrollen. Evita avgudades av underklassen och föraktades av överklassen. Hon var en unik politisk celebritet och en av världens mäktigaste kvinnor. Hon förförde en hel nation och efterlämnade ett politiskt arv som levde långt efter hennes bortgång. Musikalen bjuder på en rad oförglömliga sånger som Don't Cry For Me Argentina, Another Suitcase In Another Hall, High Flying Adored m fl.


festival - Stockholm Pride
Stockholm Östermalms Idrottsplats 28 juli - 2 augusti
Stockholm Evenemang musik nöje

Under Stockholm Pride kommer du att kunna njuta av god mat från många restauranger och underhållning i världsklass. Det blir en vecka fylld med fest, samhälle och kultur som avslutas på lördagen med en fantastisk Parad genom Stockholm och galakväll i Parken.

Boka Biljett Ticnetnöje - Stockholm Folk Festival
Stockholm Hesselby Slott 8 - 10 augusti
Stockholm Evenemang musik nöje

Under tre dagar är detta spelplatsen för en spektakulär sommarfestival där folkmusik världsmusik, visor och folkrock, blues och många andra stilar och genrer.

Boka Biljett Ticnetnöje - First Aid Kit
Stockholm Popaganda 30 augusti
Stockholm Evenemang musik nöje

Som ett tecken på storheten i systrarna Söderbergs förunderliga, countrydoftande folkpop brukar man ofta lyfta fram att legender som Patti Smith och Paul Simon båda rörts till tårar av att se dem uppträda.

nöje - Ägd - Lindström & Schyffert
Stockholm Rival från 9 september
Stockholm Evenemang musik nöje

En scenföreställning om ekonomi av och med Henrik Schyffert och Fredrik Lindström. Någon i vår samtid sa: "Vi köper saker vi inte behöver för pengar som inte är våra för att imponera på människor som vi inte gillar”.

Boka Biljett Ticnetnöje - James Taylor
Stockholm Cirkus 14 september
Stockholm Evenemang musik nöje

I mer än 40 år har artisten James Taylor berört med sin varma barytonröst och sitt distinkta gitarrspel. Samtidigt har han varit en förebild för otaliga unga musiker.

nöje - Max Raabe & Palast Orchester
Stockholm Cirkus 22 - 23 september
Stockholm Evenemang musik nöje

Max Raabe är inte som alla andra. Max Raabe är ett briljant unikum. Tillsammans med Palast Orchester skapar han magnifik musik som andas 1920-talets Berlin. Genom en dos av det dekadenta Berlin, som blandas ut med kubansk rumba, lycklig foxtrot och elegant tango, utlovas en fantastisk helhetsupplevelse.

Boka Biljett Ticnetnöje - Lady Gaga
Stockholm Ericsson Globe 30 september
Stockholm Evenemang musik nöje
nöje - Bryan Ferry
Stockholm Waterfront 29 oktober
Stockholm Evenemang musik nöje

Bryan Ferry har gästat Sverige regelbundet under de senaste åren, alltid med utsålda och kritikerrosade konserter och i höst kommer han till Stockholm.

Boka Biljett TicnetStockholm Evenemang

Biljetter till fler evenemang i Stockholm hittar du här

Boka Biljett Ticnetarenor biljetter

Kungliga Operan
Ericsson Globe
Cirkus
Berns

Psst - Du vet väl att det är helt gratis att lägga till ett lokalt evenemang i Stockholm CityGuide med bild och länk till evenemangets hemsida.

Lägg till ett evenemang i Stockholm
Stockholm - Hotell

Hitta ditt drömboende i Stockholm. Vi har allt från mysiga vandrarhem i omgivningen till lyxiga hotell på fina gatan.

Stockholm Hotell >>


Stockholm, Malmö och Göteborg

Ta pulsen på allt spännande som händer i Sveriges 3 största nöjesstäder. Alla har de något speciellt att erbjuda, kultur och nöje i världsklass. Varför inte ta en storstadshelg med konsert och restaurangbesök just nu när det händer som mest. Gå till staden närmast dig nu.
Stockholm >>, Göteborg >> eller Malmö >>


CityGuide Europe


Amsterdam, London, Paris, Nice, Barcelona, Venice, Florence, Rome, Madrid, Copenhagen, Oslo, Prague, Teneriffa, Athens, Crete , Berlin

CityGuide US


New York, Miami, Tampa, Orlando, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco , San Diego

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser

Boka Hotell