Stockholm CityGuide - Evenemang, Nöje & Sevärdheter i Stockholm
 
Evenemang
 
<< Augusti
2014
>>
Ti On To Fr
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Idag

sevärdheter Stadsvandringar

Stockholm Stadsvandringar

Upplev Stockholm på det bästa sättet. Guiden möter upp i historiska kläder och berättar om Stockholms historia på ett spännande och underhållande sätt. Det bästa om det mesta! Vill du ha spänning! Gå med en Spök eller Mordvandring.

Stockholm Vandringar

sevärdheter Stockholm Sevärdheter Skärgården

Följ med på en virtuell tur genom innerstaden, Gamla stan, slotten och sevärdheterna. En världsstad där man hittar småstadens charm runt knuten... Stockholm Sevärdheter

sevärdheter Skärgården

Stockholm Sevärdheter Skärgården

Färden börjar mitt inne i Stockholm vid Nybrokajen, granne med Strandvägens brusande trafik.

Stockholm Sevärdheter

sevärdheter -

Gamla Stan

Stockholm Sevärdheter Skärgården

Gamla stan är nog Stockholms mest populära plats, och här kan man uppleva både ro och stillhet, såväl som ett myller av folkliv och nöje.

Stockholm Sevärdheter

sevärdheter -

Innerstaden

Stockholm Sevärdheter Skärgården

Otvivelaktigt är det så, att Stockholm är en av världens vackraste storstäder. Byggd på 14 öar, omgivna av vatten så rent att man kan bada mitt i city.

Stockholm Sevärdheter

sevärdheter -

Haga

Stockholm Sevärdheter Hagaparken

1771 förvärvade Gustav III Haga utanför Stockholms norra tull

Stockholm Sevärdheter


CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner Stockholm

CityGuide.se växer och vi söker nu samarbetspartners, företag inom Media, Internet eller Nöje i de flesta städer eller regioner Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 
Sweden.se

Stockholm Guide

Stockholm CityGuide

Din Guide till Evenemang, Nöje, Kultur och Turism

Evenemang - Nöje & Kultur


nöje - Il Divo - A Musical Affair
Stockholm Ericsson Globe 7 september
Stockholm Evenemang musik nöje

Il Divo, åker på Europaturné med nya albumet ”A Musical Affair” färskt i bagaget. Det är deras första samling låtar som är inspirerade av Broadway-föreställningar.

musikal - Livet är en schlager
Stockholm Cirkus från 11 september
Stockholm Evenemang musik nöje

berättelsen om en människa som håller på att vinna hela världen men förlora sin själ. En fruktansvärt rolig, rörande och omtumlande saga om solidaritet, om längtan efter att få va något mer än det som bara ögat ser – och förstås drömmen om en tonartshöjning och en jävlarimig refräng!

Boka Biljett Ticnet

nöje - Pharrell Williams
Stockholm Ericsson Globe 13 september
nöje - Ulf Lundell
Stockholm Debaser Medis 14 september
Stockholm Evenemang musik nöje

Ulf Lundell åker på Valsafari. Jag hoppas på munter stämning och några knutna nävar i luften. Fyra år till av Alliansen är mer än vad åtminstone jag orkar med.

Boka Biljett Ticnetnöje - Kom igen Charlie!
Stockholm Oscarsteatern 18 september
Stockholm Evenemang musik nöje

En härligt underhållande komedi på hög nivå med en stjärnspäckad ensemble. Vi får äntligen återse Robert Gustafsson på Oscarsteatern,

Boka Biljett Showticmusikal - Flashdance - What a feeling
Stockholm Chinateatern från 19 september
Stockholm Evenemang musik nöje

Den dansexplosiva, romantiska och musikaliska Flashdance - What a feeling är den upplyftande berättelsen om en ung kvinnas kamp för att bli oberoende, finna kärleken och förverkliga sin dröm. Med spektakulär dans, romantik och en god portion humor som grund sprakar musikalen av medryckande 80-talshits.

Boka Biljett Showtic

nöje - The Hollies
Stockholm Cirkus 21 september
Stockholm Evenemang musik nöje

The Hollies är ett musikaliskt fenomen. Dom har radat upp hits och framgångar i hela världen, inte minst i Sverige. Dom har en låtkatalog som få kan slå, med egenskrivna hits som On A Carousel, Stop Stop Stop, Jennifer Eccles och Long Cool Woman (In A Black Dress). När inte de egna låtarna räckte till spelade man in melodier som Bus Stop, Look Through Any Window, The Air That I Breathe eller He Ain´t Heavy, He´s My Brother. The Hollies har haft fler listhits än The Beatles, vilket säger det mesta om gruppens framgångar.

nöje - Orup - Viva La Pop
Stockholm Hamburger Börs från 25 september
Stockholm Evenemang musik nöje

Nu är det äntligen dags för Orups första helt egna show “Viva La Pop”. Sveriges popkung kommer leverera en rejäl hitkavalkad från sin imponerande karriär. Showen på Hamburger Börs i Stockholm bjuder på tidlösa popklassiker från fyra decennier och några av Sveriges största hits genom tiderna.

Boka Biljett Showticnöje - Taste of Stockholm
Stockholm Wasahallen, Djurgården 26 - 28 september
Stockholm Evenemang musik nöje

En gastronomisk fine dining festival med några av Sveriges bästa restauranger, kockar och sommelierer på plats. Föreställ dig ett "matfantastens himmelrike" – en plats där de skickligaste svenska och internationella kockarna tillagar läckra anrättningar och där Stockholms topprestauranger presenterar sina signaturrätter!

Boka Biljett Ticnet

musikal - Evita
Stockholm Göta Lejon från 27 september
Stockholm Evenemang musik nöje

I höst sätter Göta Lejon i Stockholm upp musikalen Evita med Charlotte Perrelli i huvudrollen. Evita avgudades av underklassen och föraktades av överklassen. Hon var en unik politisk celebritet och en av världens mäktigaste kvinnor. Hon förförde en hel nation och efterlämnade ett politiskt arv som levde långt efter hennes bortgång. Musikalen bjuder på en rad oförglömliga sånger som Don't Cry For Me Argentina, Another Suitcase In Another Hall, High Flying Adored m fl.

Boka Biljett Ticnet

nöje - Passenger
Stockholm Cirkus 12 oktober
Stockholm Evenemang musik nöje

Med de osannolika framgångarna världen över med ”Let Her Go” och albumet ”All The Little Lights” har Passenger skaffat sig en hängiven publik som lyssnar noga på varje textrad och melodi. Den 12 oktober är det dags för våra hjärtan att få sig en rejäl dos av värme av en av nutidens mest genuina låtskrivare och artist – nämligen Mike Rosenberg, mer känd som Passenger!

Boka Biljett Ticnet


nöje - First Aid Kit
Stockholm Popaganda 30 augusti
Stockholm Evenemang musik nöje

Som ett tecken på storheten i systrarna Söderbergs förunderliga, countrydoftande folkpop brukar man ofta lyfta fram att legender som Patti Smith och Paul Simon båda rörts till tårar av att se dem uppträda.

nöje - Ägd - Lindström & Schyffert
Stockholm Rival från 9 september
Stockholm Evenemang musik nöje

En scenföreställning om ekonomi av och med Henrik Schyffert och Fredrik Lindström. Någon i vår samtid sa: "Vi köper saker vi inte behöver för pengar som inte är våra för att imponera på människor som vi inte gillar”.

Boka Biljett Ticnetnöje - James Taylor
Stockholm Cirkus 14 september
Stockholm Evenemang musik nöje

I mer än 40 år har artisten James Taylor berört med sin varma barytonröst och sitt distinkta gitarrspel. Samtidigt har han varit en förebild för otaliga unga musiker.

nöje - Max Raabe & Palast Orchester
Stockholm Cirkus 22 - 23 september
Stockholm Evenemang musik nöje

Max Raabe är inte som alla andra. Max Raabe är ett briljant unikum. Tillsammans med Palast Orchester skapar han magnifik musik som andas 1920-talets Berlin. Genom en dos av det dekadenta Berlin, som blandas ut med kubansk rumba, lycklig foxtrot och elegant tango, utlovas en fantastisk helhetsupplevelse.

Boka Biljett Ticnetnöje - R.E.A
Stockholm Intiman 25 september
Stockholm Evenemang musik nöje

R.E.A -15års jubileum
Se mängder av kända personer vara roligare än vad de egentligen är när REA -gänget imiterar och attackerar kändis-Sverige som en kaxig 15-åring!

Boka Biljett Showticnöje - 10cc
Stockholm Cirkus 29 september
Stockholm Evenemang musik nöje

10cc är ett bland de mest uppfinningsrika och inflytelserika band i populärmusikens historia.

nöje - Lady Gaga
Stockholm Ericsson Globe 30 september
Stockholm Evenemang musik nöje
nöje - Bryan Ferry
Stockholm Waterfront 29 oktober
Stockholm Evenemang musik nöje

Bryan Ferry har gästat Sverige regelbundet under de senaste åren, alltid med utsålda och kritikerrosade konserter och i höst kommer han till Stockholm.

Boka Biljett Ticnetnöje - Monster Jam
Stockholm Friends Arena 8 november
Stockholm Evenemang musik nöje

Monster Jams monstertruckar är tillbaka på Friends Arena i en ny spektakulär motorshow för hela familjen. Häng med och se och njut av förarnas förstklassiga teknik när de tar sina mer än 4 ton tunga monstertruckar med urstarka motorer på över 2 000 hästkrafter runt banan och över alla hinder.

Boka Biljett Ticnetnöje - Sarah Dawn Finer - Vinterland
Stockholm Rival 12 december
Stockholm Evenemang musik nöje

Sarah Dawn Finer kommer till Rival med turnén Vinterland.

Boka Biljett TicnetStockholm Evenemang

Biljetter till fler evenemang i Stockholm hittar du här

Boka Biljett Ticnetarenor biljetter

Kungliga Operan
Ericsson Globe
Cirkus
Berns

Psst - Du vet väl att det är helt gratis att lägga till ett lokalt evenemang i Stockholm CityGuide med bild och länk till evenemangets hemsida.

Lägg till ett evenemang i Stockholm
Stockholm - Hotell

Hitta ditt drömboende i Stockholm. Vi har allt från mysiga vandrarhem i omgivningen till lyxiga hotell på fina gatan.

Stockholm Hotell >>


Stockholm, Malmö och Göteborg

Ta pulsen på allt spännande som händer i Sveriges 3 största nöjesstäder. Alla har de något speciellt att erbjuda, kultur och nöje i världsklass. Varför inte ta en storstadshelg med konsert och restaurangbesök just nu när det händer som mest. Gå till staden närmast dig nu.
Stockholm >>, Göteborg >> eller Malmö >>


CityGuide Europe


Amsterdam, London, Paris, Nice, Barcelona, Venice, Florence, Rome, Madrid, Copenhagen, Oslo, Prague, Teneriffa, Athens, Crete , Berlin

CityGuide US


New York, Miami, Tampa, Orlando, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco , San Diego

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser

Boka Hotell