Sevärdheter  Söderköping  Sida 1  Sida 2  Sida 3

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se

Söderköping

Många minns kanske det pittoreska Söderköping som skildrades i filmerna "Är du inte klok Madicken" och "Madicken på Junibacken" som sedermera blev TV-serie. Och det var inte konstigt att film-teamet valde just denna stad som inspelningsplats, det håller nog alla med om som sett filmerna.

 

 

 

Kanalhamnen vid Göta kanal är ett livligt område under sommaren. I ett av kanalmagasinen visar olika hantverkare sina alster, och här finns dansbana och Forsemanska gården där folklustspel spelas. Vill man så kan man hyra cykel i "Kanalbåtiquen" eller promenera upp på Ramunderberget och beundra en formidabel utsikt.

En tur i Drothemskvarteren på egen hand eller med guide tar en tillbaks till de gamla tidernas Söderköping med gammal bebyggelse som daterar ända från 1700-talet.

 Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser