Evenemang Visa alla Föredrag Familj
 
<< Mars
2017
>>
Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 


Boka HotellSweden.se
Gå till företagets hemsida
Revy - Show - Körberg och Dalle
Vara - Konserthuset
Torsdag 30 Mars 2017
Det blir en show i två akter där Tommy Körberg valt ut, samt framför, sina favoritlåtar från sin egen och andras låtskatt. Peter Dalle skriver manus och står på scen. Det blir en show i Körberg och Dalles hjältars anda med rappa texter, sketcher och sång. Missa inte denna unika föreställning.På scen: Tommy Körberg och Peter Dalle samt ett 7-mannaband.
Gå till företagets hemsida
Föredrag - Björn Ranelid - Jag ger dig mina vackraste ord!
Arena Skövde
Måndag 15 Maj 2017 18:00
Ständigt aktuell med sina romaner, porträtt, sin poesi, i TV, media och inte minst i sociala medier. En av de personer i Sverige som berör allra mest. En uppskattad personlighet som fylld av energi alltid gör sitt yttersta i alla sammanhang.

Program under kvällen
18.00 Mingel och samling
18.30 Inledni...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Föredrag - Torbjörn Nilsson och Christian Wass - Leda team med känsla/ Makalösa m
Arena Skövde
Onsdag 31 Maj 2017 18:00
Torbjörn Nilsson och Christian Wass
Leda team med känsla / Makalösa människa

Leda med känsla
Så lyder rubriken för Torbjörn Nilssons föreläsning. Torbjörn har lett team inom fotbollen i 25 år och innan dess var han en av Europas bästa spelare.
Under sin föreläsning tar han upp olika delar av det ledarskap han bedrivit med fotbollslag och överför detta till en s k ”vanlig arbets...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Familj - Äventyret Aladdin
Arena Skövde
Fredag 2 Mars 2018 18:00
Dröse & Norberg, producenterna bakom publik- och kritikersuccéerna Snövit – the Musical och Trollkarlen från Oz, är tillbaka och presenterar nu stolt Äventyret Aladdin.

Lämna den kalla Norden och följ med till den mytomspunna orienten. Magiker, flygande mattor och vilda dromedarer. Humor och drama möter kärlek och ljuv musik. Lägg därtill en märkligt motsträvig ande så får du et...

Boka Biljett TicketmasterMed reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2017 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser