Kultur Böcker Biljetter - Evenemang Konstnärer

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 

Boka HotellSweden.se

Kultur - Sverige runt


musikal - Les Misérables
Karlstad Wermland Opera till 6 april
Simrishamn Evenemang musik nöje

Les Misérables har gång efter gång framröstats som världens mest populära musikal. Les Misérables är ett episkt verk om en mans kamp för att bryta med sitt forna liv och bygga ett nytt liv för sig själv och sin styvdotter i det efter-revolutionära Frankrike. Landet kokar av missnöjda studenter som hävdar sin rätt till frihet, jämlikhet och broderskap.

Boka Biljett TicnetSimrishamn
Evenemang

Psst - Du vet väl att det är helt gratis att lägga till ett lokalt evenemang i Simrishamn CityGuide med bild och länk till evenemangets hemsida.

Lägg till ett evenemang i Simrishamn


kultur -Stockholm, Malmö och Göteborg

Läs mer om allt spännande som händer i Sveriges 3 stora städer. Alla har de något speciellt inom kulturlivet att erbjuda just nu Varför inte ta en storstadshelg med teater, utställning, lite shopping och restaurangbesök Följ med CityGuide till staden närmast dig Stockholm, Malmö eller Göteborg

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser