Sevärdheter  Sigtuna  Sevärdheter  Bilder 1  Bilder 2

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se

Sigtuna

Sigtuna ligger strax ovanför Stockholm. Under sommaren går båtar dagligen ut från Stadshusbron i Stockholm till Sigtuna.

Sigtuna kommun har ett rikt kulturutbud att erbjuda. Här finns en koncentration av runristningar, både i sten och annat material.

Här finns historien bevarad i byggnader, runstenar, kyrkor och genuina miljöer.
På gågatan i Sigtuna stad finns möjlighet till bra shopping. Stora gatan, som anlades på 980-talet är kantad med restauranger, caféer och butiker öppna året runt.

Den modernaste hittar du på Arlandastad Outlet Village. alltihop inramat av en fantastisk natur alldeles intill Mälaren, med många möjligheter till golf, bad, fiske, kanot- och cykelturer.

Tillsammans gör det ditt besök i Sigtuna till en minnesvärd upplevelse.Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser