Sevärdheter  Sevärdheter  Kultur och historia

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se

Välkommen till Ronneby

Ronnebys kulturella tradition finns i dess puls. Oavsett om du vandrar runt i de gamla kvarteren runt 1200-tals kyrkan eller på det moderna Softcenter känner du historiens vingslag. I Ronneby samsas de gamla traditionerna t ex Tosia Bonnadan, en marknad i juli, med den senaste informationstekniken.

Hjärtat i Sveriges Trädgård!

Upplev Ronneby på sommaren, våren, hösten och vintern. Hela året finns det något att se och uppleva. Ronneby Brunn med Brunnsparken, en park så unik att den är föreslagen som nationalstadspark. På vintern finns Kulturcentrum med ständigt nya evenemang.

Vill du veta mer om Ronnebys spännande historia, följ med på en promenad här!
 

 Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser