Evenemang Visa alla Musik Musikaler Revy - Show Teater
 
<< Juni
2018
>>
Ti On To Fr
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Gå till företagets hemsida
Teater - Värp först och kackla sen. Mattias Nilsson om Birgit Nilsson
Forum Oskarshamn Bankettsalen
Onsdag 17 Oktober 2018 19:00
Mattias Enn intar då scenen i Bankettsalen på Forum med en mycket uppskattad och omtalad hyllning av 100-årsjubilerande Birgit Nilsson.  ”Värp först och kackla sen” heter föreställningen där han blandar berättelsen om vår stora operastjärna med sånger ur hennes repertorar: operaarior, wienermelodier och skillingtryck. Han låter oss också tillsammans med sin pianist möta figurer som Birgit hade att göra med under sin framgångsrika karriär.   ”Värp först och kackla sen” hade aprilpremiär på Klara soppteater och är under hösten ute på turné. Enda spelplats i Kalmar län är Oskarshamn. Under våren har Mattias Enn fått chansen att presentera sin Birgithyllning både i TV 4:s morgonprogram och SVT:s Gokväll, där han också lanserade sin egen nyskrivna biografi om den skånska flickans makalösa väg från betlandet i norra Skåne till scener som La Scala och Metropolitan.   Mattias Enn, som är en ovanligt rikt utrustad estradör med en mycket njutbar röst, stor värme och fantastisk tajming. Ett måste för alla Birgit Nilsson-älskare och en chans för ännu fler oskarshamnare att upptäcka pojken som en gång gick i skola i staden.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Shirley Valentine
Forum Oskarshamn
Torsdag 29 November 2018 19:00
Willy Russell har med Shirley Valentine och Educating Rita för alltid skrivit in sig i den brittiska scenkonstens finaste rum. Båda pjäserna, som för övrigt har filmats med stor framgång, har några decennier på nacken,men är fortfarande helt aktuella eftersom de handlar om kvinnor som lyfter sig ur en inlåst och tråkig livssituation.   Maria Lundquist gör den enda rollen i Shirley Valentine som vi erbjuder den 29 november på Forums stora scen. Första delen utspelas i ett nordengelskt kök där den 52-åriga Shirley våndas över sin tråkige make och det instängda livet som hemmafru tills en väninna en dag lockar henne med till en grekisk paradisö, något som blir livsavgörande för Shirley Valentine. Det handlar om att förändra en livssituation som inte blev som hon hade tänkt sig och om att våga ta plats och se till att inte sitta fast i någonting som du inte vill ha kvar.   Maria Lundquist fick fantastiska recensioner när Shirley Valentine hade premiär på Maximteatern i slutet av mars 2017 och efter nypremiären i april i år på Lorensbergsteatern. Som en av recensenterna uttryckte det: ”det här luktar långkörare”. Plats för många hjärtliga skratt, men också ett slumrande allvar som Maria Lundquist på ett storslaget sätt manövrerar mellan. En helaftonsföreställning på 2 timmar och 45 minuter.

Boka Biljett via NorticMed reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2018 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser