Evenemang Visa alla Musik Revy - Show
 
<< Februari
2018
>>
Ti On To Fr
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 

Boka HotellSweden.se
Gå till företagets hemsida
Revy - Show - Danne & Dynamo Show
Hotel Fritzatorpet Olofström
Lördag 2 Juni 2018 19:00
Varmt välkomna på Show med DANNE OCH DYNAMO på Hotel Fritzatorpet den 2 juni 2018!   Välkomna till en helkväll med skånskt tema!Upplev gemytet som en av Skånes bästa artister levererar. Danne Stråhed, med sina genuina hits uppbackad av sitt eget band Dynamo, borgar för en kväll som andas värme och äkta musikalitet.Kombinera detta med Fritzatorpets fantastiska mat och dryck och du upplever en fest utöver det vanliga.Kvällen varvar mat och dryck och mellan Stråheds akter spelar vår musikvärd för kvällen upp. Med stolthet hälsar vi Er, kära gäster, varmt välkomna till en unik afton hos oss på Fritzatorpet.   Evenemanget sker ute i vårt uppvärmda tält/ hall. Egen mat och dryck får Ej medtages, ej heller husdjur. Större grupper över 15 personer samtbehov av handikapps platser eller bokningar i olika namn där man ändå vill sitta ihop, vänligen kontakta ossper telefon för bokning 0454 - 22 63 73samt för övriga frågor!   Insläpp: 18:30 Stänger kl. 24:00 www.hotelfritzatorpet.seTel: 0454- 22 63 73   Pris: 645sek/ person exkl. dryckI priset ingår Entrén, buffé samt kaffe

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - Anna & Elizabeth [USA]
Olofströms Kyrka
Onsdag 13 Juni 2018 19:00
Anna & Elizabeth från USA är två unga arvtagerskor till den mytomspunna musiken från Appalachian-bergen i nordösta USA. Med sin ärliga och råa stämsång ackompanjerad av bl a banjo och gitarr så tar de dessa uråldriga sånger in i 2000-talet och presenterar dem för en ny publik. De har ett nära förhållande till de gamla traditionsbärarna och arkiven men paketerar musiken i nya omslagspapper. Anna Roberts-Gevalt är en nyfiken musiker som spänner mellan gamla ballader och nya ljud. Elizabeth LaPrelle är en världsberömd balladsångare som fått flera priser bl a från Library of Congress vid 16 års ålder! Detta är duons första turné i Sverige!

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - GES– Glenmark Eriksson Strömstedt
Kristianstad Ovesholms Slott
Lördag 4 Augusti 2018
Glenmark, Ericsson och Strömstedt åker på sommarturné 2018
Lust. Det är vad allting egentligen handlar om.
Lust att spela och sjunga tillsammans, lust att plocka fram de där låtarna som bara ligger och väntar och ber om att få flyga igen. Lust att återigen åka ut på en stor Sverigeturné och såklart den största lusten av dem alla – att få möta publiken.


Med reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2018 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser