Sevärdheter  Nynäshamn  I Omgivningen

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se

Nynäshamn

Strax söder om Stockholm, på Södertörns sydspets omgiven av Östersjön, ligger Nynäshamn med sin vackra natur.

Det finns ca 1 000 kilometer kust i Nynäshamn. I siffran ingår de 1 852 öarna vars sammanlagda omkrets är 522 kilometer.

Drygt 24 000 människor bor här, bara 35 minuter från Globen, men ändå långt från stress och trängsel.

I Nynäshamn finns fortfarande många av småstadens fördelar kvar, här finns en trygg miljö och närhet till allt.
Tänk dig att kunna cykla till jobbet utan att behöva trängas med bilar och bussar, tänk att kunna gå ner till båten vid båtplatsen mitt i stan. I orter som Ösmo, Sorunda och Stora Vika är du mitt i det böljande sörmländska landskapet.

Golfbanor och ridstigar konkurrerar i dag med det odlade kulturlandskapet, men du känner närheten till det gamla jordbrukssamhället starkare än närheten till Stockholm - som ligger bara fyra mil bort.

Du har fina möjligheter till de flesta sporter och fritidsaktiviteter. Från ishockey och utförsåkning eller långfärdsskridsko på vintern när isarna bär till segling och tennis på sommaren. Eller ta en promenad på Strandvägen i Nynäshamn med horisonten som blickfång.

 

 

 Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser