Sevärdheter  Skärgårdsstad  Sevärdheter  Bilder 1  Bilder 2  Bilder 3  Bilder 4

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se

Sevärdheter

Stendörrens Naturreservat
Ett annat alternativ är att besöka Stendörrens Naturreservat där du kan nå skärgården utan båt. Via hängbroar kommer man ut på öarna till öppen havsutsikt och får en upplevelserik promenad i naturen. Här finns rastplatser, eldstäder, telefoner och en hårdgjord stig för rullstolar.

Kyrkor
Kyrkorna i Nyköping är klassiska sevärdheter från medeltiden, Alla Helgona Kyrkan, Bälinge Kyrka och S:t Nicolai Kyrka är några exempel.

F11 museum
F11 museum är ett stycke svensk flyghistoria - speglar med flygplan, bilder, modeller och en rad andra föremål från den 40-åriga epoken vid Sveriges enda renodlade flygspaningsflottilj.

Nyköpings Gästabudsspel
Nyköpings traditionella Gästabudsspel uppförs på Nyköpingshus varje sommar. Skådespelet är en tradition sedan 700 år tillbaka och framför stadens historiska bakgrund.Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser