Sevärdheter  Skärgårdsstad  Sevärdheter  Bilder 1  Bilder 2  Bilder 3  Bilder 4

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se

Fakta Nyköping

Nyköping är en stad för alla, aktiviteter och sevärdheter samt ett rikt folkliv utmärker staden. Restauranger, caféer, dans- och golfbana liksom arrangemang av skilda slag drar mer och mer folk till hamnområdet.

Nyköping har en lång och brokig historia som sträcker sig tillbaka till ca 2000 f Kr, då man har funnit lämningar efter bosättningar invid Nyköpingsån.

Från hamnen avgår skärgårdsbåtar på sommaren där man har mer än 3000 öar inom räckhåll för utflykter. Man kan åka på turer efter egna önskemål där man skräddarsyr en dagsutflykt samt guidningsturer ute i skärgården.
Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser