Sevärdheter  Framsidan  Sevärdheter

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Vid entrén till Norrköpings rådhus kan man läsa att staden ofta har härjats av eld och flod. Men alltid har den rest sig ur eld och aska och förnyat sig till det bättre. Norrköping är nu landets sjunde största stad med 125.000 invånare.

1Denna stad, som en gång var Sveriges fjärde i storlek har drabbats av eld, översvämning, pest, upplopp och industrinedläggelse. Ibland har den nästan varit utslagen men på något sätt har den alltid rest sig.

Norrköping som efter varje fall blivit mer spännande och dynamisk har gång på gång sett ljuset som en mer kontrastrik stad. Nu hämtar den sin näring i strömmen, sin historia, hällristningarna samt de väl bevarade stadsmiljöerna.
X2000 stannar här, och E4 ligger alldeles intill. Detta tillsammans med flyg och hamn gör Norrköping till en destination där många möten sker. Liv och rörelse blir resultatet, vilket gynnar hela stadens näringar.

 

 Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser