Evenemang Visa alla Övrigt Föredrag Familj Film Musik Musikaler Revy - Show Sport Teater
 
<< Oktober
2017
>>
Ti On To Fr
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 


Boka HotellSweden.se
Malmö - Evenemang - Föredrag
Gå till företagets hemsida
Föredrag - Gratis Frukostmöte om Digital strategi med Google och Synlig
Elite Hotel Savoy Malmö Norra Vallgatan 62, 21122 Malmö
Torsdag 2 November 2017 07:30
Starta dagen med en god frukost, trevligt sällskap och inspirerande föreläsningar från Google och Synlighet – Helt kostnadsfritt. Anmäl dig till vårt kostnadsfria frukostmöte och lyssna på Google om framtidens marknadsföring och vad som blir viktigare när det kommer till valet av byrå. Synlighet fortsätter med konkreta tips tätt förankrat med etablerade modeller för en framgångsrik digital marknadsföring. Varmt välkommen.

Preliminärt program
07:30-08:30 – Dörrarna öppnar och en härlig frukost serveras
08:30-09:15 – Thomas Bering – Google – Data-driven online marketing with a 360-degree view
09:15-10:00 – Daniel Wiklund – Digital strategi genom hela kundresan – Case: E-handel med Floyd
Gå till företagets hemsida
Föredrag - Inpå Livet 10 år - … om när knarket tar barnen
Sydsvenskan
Onsdag 15 November 2017 17:30
VI SNACKAR…  Inpå livet fyller 10 år! Dejting, barnlängtan, depression, nätvanor, dödshjälp... Under tio år har redaktionen Inpå livet skildrat livsfrågorna som verkligen berör oss. Under några kvällar får du möta och lyssna till människor som delat med sig av sina egna erfarenheter eller sin expertis under åren. Samtalen leds av redaktör Maria Werner.  20 september … om vägar ut ur sorgen Skådespelerskan Marianne Wesén miste sin make för tio år sedan. Hon var helt oförberedd på de starka och svåra känslorna. För att hantera sorgen började hon skriva. Det resulterade i boken ”Innan du går”, om deras sista tid tillsammans. Vi möter henne och Susanne Nilsson, sorgterapeut och föreläsare, för att tala om varför vi har så svårt att tackla det oundvikliga, vägar ut ur sorgen och hur man kan känna lycka på nytt.  11 oktober … om barnuppfostran i vår tid När Malin Melin blev förälder beslutade hon att ge sitt barn en könsneutral uppfostran. Hon tyckte inte det var viktigt att säga om hon var mamma till en pojke eller en flicka. Målet var en uppväxtmiljö där barn inte behandlas olika beroende på kön. Hör henne berätta hur det gick! Möt också Bo Hejlskov Elvén, psykolog, författare och föreläsare, som bland annat skrivit boken ”Barn som bråkar”. Han berättar hur vi kan minska de stormiga konflikterna i familjen genom att minska kraven på barnen. Utan att för den skull bli curlingföräldrar.  15 november … om när knarket tar barnen Mette Christiansen, tidigare kaféägare i Malmö, förstod plötsligt att en av hennes tonårsdöttrar nvände narkotika. Det kom som en chock. En lång och ensam kamp mot ett allt brutalare missbruk började. Hör henne berätta om hur nära det var att hon förlorade ett av sina barn. Vad kan vuxenvärlden göra för att förhindra att unga testar det allt mer lättillgängliga knarket? Amelie Andersson, som är socionom och har skrivit boken "Cannabis - en olycklig kärlekshistoria”, ger råd.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Föredrag - Per Holknekt - Föreläsning #1000
Palladium
Onsdag 22 November 2017 19:00
Per Holknekt firar föreläsning #1000 där han delar med sig av sitt gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Kom, upplev och bli inspirerad av Pers berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

”Per bjöd verkligen på sig själv och trollband publiken vid vårt e...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Föredrag - Unik visning av utställningen Titanic
Malmömässan
Tisdag 28 November 2017 17:00
Myterna om Titanic är många. En del stämmer, men många är rykten som skapades i en tid av ovisshet efter skeppets förlisning. Utställningen Titanic The Exhibition beskriver myterna, berättelserna och verkliga livsöden. Besök utställningen och få ett unikt seminarium av etnologen, författare och forskaren Claes-Göran Wetterholm. Han är expert Titanic och ägare till en stor samling föremål med koppling till Titanic, har skrivit flera böcker om fartyget samt är ordförande i Skandinaviska Titanicföreningen. Läs mer om utställningen på www.titanicmalmo.se Priset inkluderar entré till utställningen, föreläsning samt fika.

Boka Biljett via NorticMed reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2017 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser