Evenemang Visa alla Övrigt Föredrag Föreläsningar Familj Festivaler Film Klubb Musik Musikaler Revy - Show Sport Teater
 
<< Januari
2018
>>
Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 

Boka HotellSweden.se
Malmö - Evenemang - Föredrag
Gå till företagets hemsida
Föredrag - Möt Snapchat: Så lyckas du med Snapchat-annonseringen i din
Studio Malmö, Nordenskiöldsgatan 24, 211 19 Malmö
Tisdag 20 Februari 2018
Läs mer och anmäl dig här: https://goo.gl/uDHqLg

Starta dagen med en god frukost, trevligt sällskap och inspirerande föredrag från Emma på Snapchat och Synlighet – Helt kostnadsfritt. Anmäl dig till vårt kostnadsfria frukostmöte och lyssna på och ställ frågor om hur, varför, när, mot vem och mycket annat runt Snapchat som plattform för marknadskommunikation.

Vem passar det för?
Föredraget passar för alla branscher och verksamheter och speciellt bra för dig som är nyfiken på hur du kan använda Snapchat som en del av din marknadsstrategi.

Läs mer och anmäl dig här: https://goo.gl/uDHqLg
Gå till företagets hemsida
Föredrag - Föreläsning om Änglamakerskan
Panora
Tisdag 20 Februari 2018 18:00
Föreläsning om änglamakerskan - Skåneturné Hon har gått till historien som en av Sveriges värsta kvinnliga seriemördare. En listig bedragare och kallsinnig barnamördare. Hennes namn var Hilda Nilsson och för ungefär 100 år sedan tog hon sitt liv på Citadellet i Landskrona. Men hennes öde upprör, fascinerar och väcker stort intresse än idag.

I denna föreläsning djupdyker vi i H...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Föredrag - Gratis frukostmöte: Vad kan inbound marketing göra för dig?
Malmö, Triangeln
Torsdag 1 Mars 2018 08:00


Starta dagen med en god frukost, trevligt sällskap och inspirerande föredrag från Synlighet - Helt kostnadsfritt. Anmäl dig till vårt kostnadsfria frukostmöte och lyssna på och ställ frågor om framtidens marknadsföring och vad som blir viktigare att tänka på. Synlighet fortsätter med konkreta tips inom Inbound Marketing tätt förankrat med etablerade modeller för en framgångsrik digital marknadsföring. Varmt välkommen!

Läs mer och anmäl dig:
https://goo.gl/FBmF19
Gå till företagets hemsida
Föredrag - Woman in Red i Malmö
Scandic Triangeln
Fredag 9 Mars 2018 17:00
WOMAN IN RED.
Välkommen till en kväll, anordnad av 1,6 & 2,6 miljonerklubben, med information, inspiration och mycket glädje, där insamlingen till forskningen på kvinnohjärtat står i fokus.

Kvällen innehåller föreläsningar, stipendieutdelning som varvas med underhållning av bl.a .Joakim Safari, Hanna K Mölstad, Pearl Jarl (Paula Åkesdotter), Jennie Walldén, Andreas Edsfeld...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Föredrag - Sydsvenskans Kattkurs
Sydsvenskan
Onsdag 14 Mars 2018 18:00
Under fyra tillfällen får du träffa några av Sveriges ledande kattexperter. Kursen passar både dig som är kattägare eller som går i skaffa-katt-tankar. Susanne Hellman Holmström, känd från Go´Kväll på SVT, är en av Sveriges främsta kattexperter. Hon har skrivit flera böcker och har som mission i livet att hjälpa människor och katter att leva i harmoni med varandra. Bo Söderström är docent i biologi och arbetar som chefredaktör på Kungliga Vetenskapsakademien i Stockholm. Han har också ett livslångt intresse för djur och är författare till boken Hur tänker din katt?   14 marsKattens bakgrund och om vad som är viktigt att tänka på när man har skaffat katt. Vi tar upp de tretton olika behoven en katt har och är viktiga att tänka på som kattägare. Många tips utlovas från Susanne Hellman Holmström. 5, 12 aprilVi får en gedigen rundvandring i Djursjukhusets lokaler och får höra om dess verksamhet. Under kvällen finns även representanter från Royal Canin och Agria på plats för att prata om vikten av rätt foder och att försäkra sin katt på bästa sätt. 17 majDen vilda tamkatten – ursprungliga och nya beteenden under vår gemensamma historia. Bo Söderström presenterar de mest intressanta resultaten från forskningsfältet kring katter. Var vill din katt bli klappad för att må extra bra? Hur ska du undvika att din älskling klöser på finmöbeln? 30 majVi reder ut vanliga kattproblem och varför det oftast blir fel. Vi pratar om kattens olika beteende och de signaler de sänder ut, men också om det som vi inte alltid vet eller tänker på. Vid detta tillfälle får du också träningstips på hur du kan träna sin katt att göra konster.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Föredrag - Guidad tur av Malmö Live med besök i konsertsalen
Malmö Live / Restaurang Niagara
Onsdag 21 Mars 2018 09:45
Välkommen på en unikt sammansatt visning av Malmös senaste landmärke – Malmö Live. I dessa byggnader samlas hotell, kongressalar bostäder och kontor och kvarterets offi ciella guide Anna Töörn visar vi runt i de olika delarna, ger oss hisnande fakta och spännande kuriosa. Kronjuvelen i kvarteret är konsertsalen – här får vi komma in när Malmö Symfoniorkester repeterar och Eva Claeson kommer berätta mer om salen, akustiken, orkestern samt det stycke vi får lyssna till.  Vi samlas på Restaurang Niagara för kaffe och fralla innan den guidade turen.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Föredrag - Bokcirkel med Per T Ohlsson
Sydsvenskan
Måndag 26 Mars 2018 18:00
Trump, Putin, falska nyheter, grasserande populism. Det talas mer och mer om en annalkande kris för demokratin och det öppna samhället. Därför blir temat för Sydsvenskans första bokcirkel 2018 ”Frihet och tyranni”. Med Per T Ohlsson som samtalsledare läser och diskuterar vi fyra böcker som på olika sätt speglar den mänskliga frihetens villkor: Sånt händer inte här, nyutgåvan av Nobelpristagaren Sinclair Lewis kusligt aktuella roman från 1935 om ett totalitärt maktövertagande i USA. Den stumme profeten, Joseph Roths storslagna och postumt utgivna roman om ryska revolutionens besvikelser. Spionernas arv, John Le Carrés uppgörelse med kalla krigets cynism.Om tyranni, Timothy Snyders lilla men mäktiga manual för demokratins överlevnad.  Per T Ohlsson är författare, Senior Columnist i Sydsvenskan och hedersdoktor vid Lunds universitet. Hans senaste bok heter 1918. Året då Sverige blev Sverige.DATUM: 26 mars, 23 april, 22 maj, 16 juniAlla träffar startar kl 18 och pågår ca 1,5-2 timmar.Det ingår mat och dryck (vin eller alkoholfritt) vid träffarna.   Den första boken skickas hem till dig efter anmälan.

Boka Biljett via NorticMed reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2018 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser