Bo & Resa Bed & Breakfast Biluthyrning Flyg Hotell Konferenser Paketresor Vandrarhem

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Malmö - Bo & Resa - Hotell
   Fler Next  LastLast
Gå till företagets hemsida
Vid Gustav Adolfs Torg i centrala Malmö finner du Best Western Hotel Noble House. Här bor du komfortabelt i hjärtat av den expansiva Öresundsregionen. Hotellet är smakfullt inrett i ljusa, varma färger och smyckat med konst.
Best Western Hotel Noble House hotell malmö, weekend malmö, malmö
Tel: 0771-145 145 Gustav Adolfs Torg 47
Karta
E-post
Fax: 21139 Göteborg Webbsida
Gå till företagets hemsida
Välkommen till det lilla hotellet med personlig service, mitt i hjärtat av Malmö. Shopping, sevärdheter och nöjen finns inom 5 minuters gångavstånd. Royal är ett mycket prisvärt hotell med alla moderna bekvämligheter.
Best Western Hotel Royal malmö, hotell malmö, weekend malmö
Tel: 0771-145 145 Norra Vallgatan 94
Karta
E-post
Fax: 21122 Malmö Webbsida
Gå till företagets hemsida
Best Western Sturup Airport Hotel ligger endast ett par minuters gångväg från Malmös flygplats Sturup. Här finns 68 rum, samtliga med ljudisolerade fönster.
Best Western Sturup Airport Hotel hotell, hotell malmö, hotell sturup
Tel: 0771-145 145 Sturup Airport
Karta
E-post
Fax: 230 32 Malmö Webbsida
Gå till företagets hemsida
Det charmiga hotellet mitt i city med anor sedan början av 1900-talet. Hotellet, som nyligen renoverats och byggs till, har kvar sin gemytliga atmosfär. Vi bjuder på kaffe och kaka på eftermiddagen och en kvällsbuffé varje kväll.
Boka med CityGuide Hotel Booking.
Clarion Hotel
Tel: Engelbrektsgatan 16
Karta
E-post
Fax: 21133 Malmö Webbsida
Gå till företagets hemsida
Comfort Hotel Malmö är ett modernt och vänligt hotell med informell och hemtrevlig stämning. Beläget 200m från Centralstationen med 5 min gångväg till centrum. Varje eftermiddag bjuder vi på kaffe och kaka. På kvällen finns möjlighet att ta del av vår kvällsbuffé.
Comfort Hotel
Tel: Carlsgatan 10 C
Karta
E-post
Fax: 211 20 Malmö Webbsida
Gå till företagets hemsida
First Hotel Garden ligger mitt i Malmö centrum med restauranger, shopping och nöjen alldeles utanför dörren. Hotellet har 170 rum, restaurang och relaxavdelning.
First Hotel Garden hotell, hotell malmö, malmö
Tel: 0771-145 145 Baltzarsgatan 20
Karta
E-post
Fax: 211 36 Malmö Webbsida
Gå till företagets hemsida
First Hotel Jörgen Kock är centralt beläget i Malmö. Hotellet har en hemtrevlig atmosfär och rummen är stora och bekvämt inredda. I hotellets bistro finns en öppen spis och mötesrummet har plats för 10 personer.
First Hotel Jörgen Kock hotell malmö, malmö, weekend malmö
Tel: 0771-145 145 Jörgen Kocksgatan 3
Karta
E-post
Fax: 211 20 Malmö Webbsida
Gå till företagets hemsida
Hilton Malmö City är ett förstaklass hotell mitt i centrala Malmö vid Triangeln med shopping, teater och nöjen precis utanför. 20 våningar högt ger hotellet dig en häpnadsväckande utsikt över Malmö och Öresunds regionen.
Hilton Malmö City hotell Malmö, weekend Malmö, Malmö
Tel: 0771-145 145 Triangeln 2
Karta
E-post
Fax: 200 10 Malmö Webbsida
Gå till företagets hemsida
Hotel Duxiana är ett centralt beläget koncepthotell med integrerad Duxiana-butik på bottenplan. Alla hotellets rum har DUX-sängar för att garantera bästa komfort och välbefinnande.
Hotel Duxiana hotell Malmö, weekend Malmö, Malmö
Tel: 0771-145 145 Mäster Johansgatan 1
Karta
E-post
Fax: 211 21 Malmö Webbsida
Gå till företagets hemsida
Här möts Ni av personlig service och en varm välkomnande atmosfär. Mayfair Hotel är ett högklassigt hotell som är beläget i en av Malmös äldsta byggnader. Historiens vingslag har inte lämnat någonting orört.
Mayfair Hotel Tunneln  malmö, hotell malmö, weekend malmö
Tel: 0771-145 145 Adelgatan 4
Karta
E-post
Fax: 21122 Malmö Webbsida
   Fler Next  LastLast
Annonsera hr 

 
Gå till företagets hemsida -HotelSpecials.se-
HotelSpecials.se har de bästa weekenderbjudandena och fantastiska priser från hotell i hela Sverige. Inga bokningsavgifter, bokning och bekräftelse direkt.
hotell, hotel, weekend
Gå till företagets hemsida Best Western Hotel Jägersro
Hotel Jägersro är ett, fräscht hotell, med spännande arkitektur och annorlunda planlösning. Hotellets hjärta är den vackra trädgården, vilken hotellet är uppbyggt kring. malmö, hotell malmö, weekend malmö
Gå till företagets hemsida Boka hotell
Bokahotell.se är en av Sveriges ledande specialister på hotell. Bokahotell.se erbjuder bokning på mer än 12,000 hotell på över 3,000 orter världen över till mycket bra priser.
Gå till företagets hemsida CityGuide Hotel Booking
Europas bästa bokningstjänst.
Bästa priset - Ingen förskottsbetalning - Gratis bokning - Ingen avbokningsavgift.
Gå till företagets hemsida Hotel Plaza Malmö
Hotel Plaza är ett mindre hotell med underbar personal.
Vi ser till så att våra gäster får en trevlig vistelse och längtar tillbaka. Den personliga servicen ligger oss varmt malmö hotell plaza
Gå till företagets hemsida Hotell Baltzar
Hotell Baltzar ligger i absoluta centrum, mitt på gågatan, Malmös centralpunkt och mötesplats sedan 1400-talet. Hotellet är ett sekelskifteshus med mycket bevarat från tiden. malmö hotell baltzar
Gå till företagets hemsida Quality Hotel Konserthuset
Quality Hotel Konserthuset är centralt beläget i samma byggnad som Malmö Konserthus med gångavstånd till Centralstationen. Hotellet har 135 fräscha och välutrustade rum. malmö hotell
Gå till företagets hemsida Teater Hotellet
Teaterhotellet är ett affärshotell nära Triangelns köpcentrum och gågatorna. Färgstarka textilier i modern miljö ger en privat och ombonad atmosfär. malmö, hotell malmö, weekend malmö
Annonsera hr 

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser