Malmö CityGuide - Evenemang, Nöje & Sevärdheter i Malmö
 
Evenemang
 
<< April
2014
>>
Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  
Idag

Malmö

Sevärdheter - malmo cityguide

Sveriges tredje största stad, är en modern stad med kontinental stämning. Malmö och Öresundsregionen är ett viktigt centrum för Sveriges kontakter med kontinenten och därmed världen... Malmö Sevärdheter


Malmö

Sevärdheter - Malmö Sevärdheter Torg

Vad vore en stad utan torg?
Varje torg i Malmö har sin egen historia som format dess karaktär!

Malmö Sevärdheter

Malmö

Sevärdheter- Malmö Sevärdheter Parker

Varför Malmö kallas för "parkernas stad" förstår man snart när man kommer hit.

Malmö Sevärdheter


Malmö

Sevärdheter- Turning Torso

En djärv vision. HSB Turning Torso har ritats av den världsberömde arkitekten Santiago Calatrava.

Malmö Sevärdheter


Malmö

Sevärdheter- malmö museum

Malmöhus Slott
Malmöhus är Nordens äldsta bevarade renässansslott.

Malmö Sevärdheter


Malmö

Sevärdheter- malmö kyrkor

Kyrkorna ligger tätt i Malmö. De rymmer mycket av skatter och historia.

Malmö Sevärdheter
CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner Malmö

CityGuide.se växer och vi söker nu samarbetspartners, företag inom Media, Internet eller Nöje i de flesta städer eller regioner Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 
Sweden.se

malmo cityguide

Malmö CityGuide

Din Guide till Evenemang, Nöje, Kultur och Sevärdheter

Evenemang - Nöje & Kultur


nöje - Nick Lowe
Malmö KB 22 april
Malmö Evenemang musik nöje

I hans färgrika värld finns alla typer av ljud, från rock till country, till soul och pop. Ingenting är tabu, så länge det har ett ”groove” och en godhet baserad i verkligheten. Denne musiker har spelat i 40 år, men är idag lika fräsch som den första gången han klev upp på scenen. Det finns inga knep eller genvägar här. Långt därifrån. Hans låtar är lika solida som jorden, men bär ingen kvardröjande hype eller tyngd. Musikern heter Nick Lowe, rektor för brittisk rock.

nöje - Spanska Ridskolan
Malmö Arena 26 - 27 april
Malmö Evenemang musik nöje

Spanska Ridskolan i Wien är den mest välkända ridskolan i världen dit folk vallfärdar för att se en uppvisning med de vita lipizzanerhästarna i det kejserliga palatset Hofburg. Spanska Ridskolan bjuder publiken på en exklusiv show där de vackra hästarna och beridarna framför elegant förstklassig ridkonst. Den imponerande föreställningen inramas av klassisk musik.

Boka Biljett Ticnet
teater - Sitcom – En TV-fri kväll
Malmö Intiman till 3 maj
Malmö Evenemang musik nöje

En komedi om en TV-inspelning!
En sitcom ska spelas in framför en livepublik. Regissören sitter i kläm. Han har både skrivit och regisserat, och brottas med tusen viljor och deadline. Sitcomens stjärnor består av en ung kvinnlig komiker, och en erfaren äldre manlig skådespelare från stadens stora teater. Mitt i allt finns en trött fotograf som helst vill gå hem och en assistent som ska fixa sponsorernas beställda bananer. Krocken mellan kommersiell TV och drömmen om det stora konstnärliga genombrottet är ett faktum. Hur ska de hinna bli färdiga?

opera - Boheme
Malmö Opera till 7 juni
Malmö Evenemang musik nöje

Boheme är berättelsen om sex fattiga bohemer, en romantisk och tragisk opera. Men ett medellöst liv betyder nödvändigtvis inte brist på glädjeämnen. Trots armod roar sig bohemerna så gott de kan i sin vardag och de firar jul på en av Paris många karuseller. I centrum står poeten Rodolphe och sömmerskan Mimi som upplever kärleken och alla dess passioner och bedrövelser.

Boka Biljett Showticnöje - André Rieu & Das Johann Strauss Orchester
Malmö Arena 18 maj
Malmö Evenemang musik nöje

Vals, pop och klassiskt
När Rieu går på scen vet publiken aldrig helt vad de kan förvänta sig, förutom en kväll i sällskap av en av världens bästa violinister. En stor del av Rieus succé beror på hans unika tolkning av genrer som vals och klassiskt, men även pga hans närhet till publiken.

Boka Biljett Ticnet


mässa - Malmö Garden Show
Malmö Slottsträdgården 30 maj - 1 juni
Malmö Evenemang musik nöje

Under Malmös grönaste arrangemang bjuds det på inspiration i form av vackra och kreativa utställnings trädgårdar och balkonger. Vår uppskattade trädgårds marknad håller hög kvalité och erbjuder något för såväl den traditionella som den nyskapande odlaren. Dessutom mysiga serveringar, musikunderhållning samt barn- och familjeaktiviteter.

nöje - Ulf Lundell
Malmö KB 16 juli
Malmö Evenemang musik nöje

Ulf Lundell drar ut på vägarna igen i sommar. Ett av stoppen på turnén blir Malmö. Ulf Lundell är landets kanske mest produktive kulturarbetare med en omfattande utgivning av musik, litteratur och konst.

festival - Malmöfestivalen
Malmö 15 - 22 augusti
Malmö Evenemang musik nöje
nöje - Elvis Costello
Malmö Konserthuset 28 september
Malmö Evenemang musik nöje

Kompositören, sångaren, låtskrivaren och gitarristen Elvis Costello kommer till Malmö för en solokonsert i höst. Elvis Costello har under mer än sin 30 år långa karriär ständigt utmanat och utvecklats i sitt musikaliska uttrycknöje - Magnus den Store
Malmö Arena 17 - 18 april
Malmö Evenemang musik nöje

Magnus den Store är en personlig och möjligen helt verklighetstrogen resa där man på en rad olika sätt får följa Kung Uggla. Det är en röjig, klassisk och överraskande show, där kungen själv tillsammans med band och dansare bjuder på en skön mix av nya låtar och massor av välkända hits.

Boka Biljett Ticnetnöje - Takida
Malmö KB 18 april
Malmö Evenemang musik nöje

I vår kommer det efterlängtade albumet ”All Turns Red” och nu kommer det populära bandet till Malmö.

nöje - Brandkårens vårgala
Malmö Konserthus 27 april
Malmö Evenemang musik nöje

Malmö Brandkårs Orkester, en av landets främsta underhållningsorkesterar, framträder här tillsammans med Elisa, Åsa Fång, Fredrik Lycke samt de tre tenorerna.

musikal - Rebecca
Malmö Opera till 12 april
Malmö Evenemang musik nöje

Premiär för den psykologiska thrillern Rebecca, en tysk dramamusikal av Sylvester Levay och Michael Kunze. Den framförs på svenska i en suggestiv uppsättning där rollen som ondskefulla mrs Danvers görs av en av Sveriges mest folkkära artister, Nanne Grönvall.

Föreställningar

nöje - Edda Magnason
Malmö Victoriateatern 29 april - 1 maj
Malmö Evenemang musik nöje

Edda Magnason jobbar just nu på sitt starkaste verk hittills och till Malmö tar hon med de nya låtarna, blandat med gammalt material.

nöje - Dralion - Cirque du Soleil
Malmö Arena 1 - 4 maj
Malmö Evenemang musik nöje

Cirque du Soleil återvänder till Sverige 2014 för fem föreställningar i Malmö Arena. Den här gången gästar ensemblen oss med showen Dralion som inspirerats av kinesisk akrobatik och österländsk filosofi.

Boka Biljett TicnetLäs mer om Cirque du Soleil

nöje - Nationalteaterns Rockorkester
Malmö Amiralen 26 juli
Malmö Evenemang musik nöje

Det utlovas en stor dos nostalgi och en bit svensk musikhistoria med låtar som ”Livet är en fest”, ”Bängen trålar” som många av oss diggat på fritidsgården, i gillestugan och i sommar återupplevs live i Malmö. Gästartister är Mikael Rickfors, Mats Ronander & Dan Hylander med band

festival - Big Slap
Malmö Tallriken Pildammsparken 2 augusti
Malmö Evenemang musik nöje

Housefestivalen Big Slap är tillbaka! Även i år kommer 7 st världs-dj:s presenteras vid olika tillfällen innan festivalen.

Boka Biljett TicnetMalmö Evenemang

Biljetter till fler evenemang i Malmö hittar du här

Boka Biljett Ticnet
Psst - Du vet väl att det är helt gratis att lägga till ett lokalt evenemang i Malmö CityGuide med bild och länk till evenemangets hemsida.

Malmö Evenemang >>
Malmö - Hotell

Hitta ditt drömboende i Malmö. Vi har allt från mysiga vandrarhem i omgivningen till lyxiga hotell på fina gatan.

Malmö Hotell >>


Stockholm, Malmö och Göteborg

Ta pulsen på allt spännande som händer i Sveriges 3 största nöjesstäder. Alla har de något speciellt att erbjuda, kultur och nöje i världsklass. Varför inte ta en storstadshelg med konsert och restaurangbesök just nu när det händer som mest. Gå till staden närmast dig nu.
Stockholm >>, Göteborg >> eller Malmö >>


CityGuide Europe


Amsterdam, London, Paris, Nice, Barcelona, Venice, Florence, Rome, Madrid, Copenhagen, Oslo, Prague, Teneriffa, Athens, Crete , Berlin

CityGuide US


New York, Miami, Tampa, Orlando, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco , San Diego

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser

Boka Hotell