Evenemang
 
<< Oktober
2016
>>
Ti On To Fr
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  
Idag

Väder Lund


CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 


Boka HotellSweden.se
Cityguide Lund Picture

Välkommen till Lund CityGuide

Din Guide till Evenemang, Nöje, Kultur och Turism
Lund är lärdomsstaden med en rik kulturell historia. Lär känna dess sevärdheter, gröna oaser och natursköna omgivningar.
Lund Sevärdheter

evenemang - Skåne runt


musikal - Kinky Boots
Malmö Opera till 5 februari
Lund Evenemang musik nöje

Kinky Boots är en lika rolig som rörande berättelse om Charlie Price, som tar över sin fars nedläggningshotade skofabrik. För att få fart på affärerna börjar han tillverka sexiga stövlar i mansstorlek tillsammans med Lola, en tuff dragqueen med lika tuff bakgrund. Räkna med en fartfylld musikal med stor show, mycket humor och härlig musik.

nöje - Elton John - Wonderful Crazy Night Tour
Malmö Arena 10 november
Lund Evenemang musik nöje

Elton John och hans band återvänder till Sverige. Han kommer att bjuda på alla sina klassiska hits tillsammans med låtar från nya albumet Wonderful Crazy Night.

Boka Biljett Ticketmaster

nöje - Thomas Petersson Tillbaka i verkligheten!
Ängelholm Jarl Kullescenen 11 november
Ystad Teater 12 november
Lund Evenemang musik nöje

Det är så enkelt som att vi behöver skratta. Åt eländet, åt oss själva och makten och härligheten. Skall en pajas som Donald Trump bli president i Amerika? En missnöjespolitiker som med hatfull retorik påstår att det finns enkla svar på svåra frågor och får folket att tro att allt är migranternas fel!! Det skulle ju aldrig vi svenskar gå på, eller?

Boka Biljett Showticnöje - Vintergalan
Malmö Arena 1 - 3 december
Lund Evenemang musik nöje

Traditionen med julfirande i fortsätter och vi ser fram emot att igen få sprida julstämning till alla våra gäster. En helkväll med underhållning från ankomst till hemgång där kvällens höjdpunkt är den spektakulära galashowen med toppartister och dansare.

Boka Biljett Ticketmaster

festival - Håkan Hellström
Malmö Arena 21 december
Lund Evenemang musik nöje

Idag är Håkan Hellström en av Sveriges främsta popmusiker. Han har blivit hyllad för sina texter om kärlek och vänskap, fått en mängd musikpriser och även fått en film, ”Känn ingen sorg”, baserad på sin musik.

Boka Biljett TicketmasterLund - Hotell

Hitta ditt drömboende i Lund. Vi har allt från mysiga vandrarhem i omgivningen till lyxiga hotell på fina gatan.

Lund Hotell >>
Stockholm, Malmö och Göteborg

Ta pulsen på allt spännande som händer i Sveriges 3 största nöjesstäder. Alla har de något speciellt att erbjuda, kultur och nöje i världsklass. Varför inte ta en storstadshelg med konsert och restaurangbesök just nu när det händer som mest. Gå till staden närmast dig nu.
Stockholm >>, Göteborg >> eller Malmö >>


CityGuide Europe


Amsterdam, London, Paris, Nice, Barcelona, Venice, Florence, Rome, Madrid, Copenhagen, Oslo, Prague, Teneriffa, Athens, Crete , Berlin

CityGuide US


New York, Miami, Tampa, Orlando, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco , San Diego
Sweden
Sweden
Sweden
Sweden
Sweden

nöje - Brynolf & Ljung
Malmö Slagthuset 3 - 12 november
Lund Evenemang musik nöje

Brynolf & Ljung har uppträtt på scener världen runt och förtrollat publiken med knivskarpa illusioner och förbluffande trolleri.

Boka Biljett Ticketmasternöje - Jonas Gardell
Kristianstad Arena 13 november
Malmö Arena 25 november
Lund Evenemang musik nöje

30 år tillsammans
Det här är INTE en best of-show. Det är INTE en greatest hits-kavalkad utan en skitrolig föreställning om åren som gått, drömmarna som sprack och segrarna som vanns.

Boka Biljett TicketmasterLund
Evenemang

Psst - Du vet väl att det är helt gratis att lägga till ett evenemang i Lund CityGuide med bild och länk till evenemangets hemsida.

Lägg till ett evenemang i Lund


Biljetter till fler evenemang i Lund hittar du här

Boka Biljett Ticnet


Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser