Evenemang Visa alla Övrigt Dans Familj Musik Musikaler Revy - Show Teater
 
<< November
2017
>>
Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 


Boka HotellSweden.se
 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast
Gå till företagets hemsida
Musik - Marinens Musikkår - Romantik
Sparresalen
Lördag 11 November 2017 16:00
Romantik   Staffan Larson – Dirigent Christian Svarfvar – Violin   Vi bekantar oss på nära håll med två av romantikens främsta kompositörer - Gioacchino Rossini och Pjotr Tjajkovskij. Vi inleder med Rossinis ouvertyr till operan “Resan till Reims”. Av Rossinis senare verk återfinns några för militärorkester och det allra sista är hans “Scherzo for Band” från 1868 med undertiteln La corona d’Italia (Italiens krona).   Tjajkovskijs violinkonsert är för solisten ett av de mest tekniska verken som finns för violin, men också en av de mest älskade violinkonserterna i musikhistorien. Som solist hör vi Christian Svarfvar, som fått åtskilliga hyllningar för sina framträdanden och inspelningar i internationella tidskrifter som Financial Times och The Strad, vars kritiker prisade hans teknik och ”tonala renhet och dynamiska finess som ständigt lyckas förtrolla”. Konserten rundas av med romantik i dubbel bemärkelse i Tjajkovskijs fantasiouvertyr - “Romeo och Julia”.   Program: Gioacchino Rossini - Resan till Reims, Ouvertyr Pjotr Tjajkovskij - Violinkonsert i D-dur, Op.35Gioacchino Rossini - Scherzo for BandPjotr Tjajkovskij - Romeo och Julia, fantasiouvertyr

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Oscarsvärn - Landfronten
Samling grusplanen gamla ishallen
Söndag 12 November 2017 11:00

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - The Cavern Beatles - 50th Anniversary of The Summer of Love
Konserthusteatern
Söndag 12 November 2017 19:30
The Cavern Beatles - 50th Anniversary of The Summer of Love

Den 9 februari 1961 gjorde the The Beatles den första av sina 292 framträdanden på den numera legendariska Cavern Club i Mathew Street, Liverpool.

I år kommer The Cavern Beatles till Karlskrona den 12 november för att presentera sin enastående show till minne av The Beatles mest minnesvärda år 1967. Det var det året då The Be...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Pratbubblan - språkcafe
Vuxenutbildningskafe, N. Kungsgatan 24
Onsdag 15 November 2017 17:00
Varmt välkomna till vår mötesplats för migranter och svensktalande! Här kan du fika, umgås, träffa gamla och nya vänner och träna på det svenksa språket.
Welcome!
Come and have a cup of coffee, socialize, meet old and new friends and pratice the Swedish language.
Varje onsdag/every Wednesday
17 - 19
Gå till företagets hemsida
Musikaler - Josett Bushell-Mingo & Unit
Konserthusteaterns foajé
Onsdag 15 November 2017 19:00
"Josette Bushell-Mingo frälste publiken på tio sekunder... Alla sitter och ler och jnuter av en fantastisk sångerska. En röst med närvaro, tryck, känsla, värme, dynamik och en oerhörd musikalitet. Stevie Wonders Superstition svänger redan när Kristofer Johansson drar igång groovet, Oska Apellqvist och Niclas Hörlind kommer in med det legendariska riffet och allt sitter som en smäck. Rodgers and Harts klassiker från 1937, My Funny Valentine, följer och Josette Bushell-Mingo visar med sin känslosamma sång att hon även behärskar jazzballadens svåra konst." Lasse Fagerberg BLT "Josette Bushell-Mingo slog knockout på publiken när jon jazzade loss på Byteatern med de skickliga musikerna i Unit." Joachim Nilsson Barometern.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - Josette Bushell-Mingo & Unit
Konserthusets foajé
Onsdag 15 November 2017 19:30

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - Stina Ekblad & Matti Hirvonen - "Under Stjärnvalv"
Skärva Herrgård
Torsdag 16 November 2017 19:00
Musik på Skärva Här kan du köpa biljetter till konserter på Skärva Herrgård. I alla biljettpriser ingår förfriskning i pausen.      Väntelista: Om en konsert är slutsåld finns det möjlighet att sätta upp sig på vår väntelista. Vi hör sedan av oss så fort vi får ett återbud. Du hittar den på www.musikpaskarva.se/biljetter    Välkomna!

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Familj - Sunes Jul
Konserthusteatern Karlskrona
Fredag 17 November 2017 18:30
Årets härligaste familjeföreställning är tillbaka med en helt ny show där vad som helst kan hända. Den prisade julkalendern ”Sunes Jul” från 1991 blir nu familjeteater. Den stjärnspäckade ensemblen består av både stora och små stjärnor såsom Morgan Alling (pappa Rudolf), Pernilla Wahlgren (mamma Karin), Adam Gutniak (Sune) och många fler.

Efter succéföreställningen ...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Musik - Mysig jul med Familjen Sigfridsson
Konserthusteatern
Lördag 18 November 2017 17:00

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musikaler - Josette Bushell-Mingo & Unit
Restaurang Landbron
Lördag 18 November 2017 19:00
"Josette Bushell-Mingo frälste publiken på tio sekunder... Alla sitter och ler och njuter av en fantastisk sångerska. En röst med närvaro, tryck, känsla, värme, dynamik och en oerhörd musikalitet. Stevie Wonders Superstition svänger redan när Kristofer Johansson drar igång groovet, Oskar Appelqvist och Niclas Höglind kommer in med det legendariska riffet och allt sitter som en smäck. Rodgers and Harts klassiker från 1937, My Funny Valentine, följer och Josette Bushell-Mingo visar med sin känslosamma sång att hon även behärskar jazzballadens svåra konst." Lasse Fagerberg BLT. "Josette Bushell-Mingo slog knockout på publiken när hon jazzade loss på Byteatern med de skickliga musikerna i Unit." Joachim Nilsson Barometern

Boka Biljett via Nortic

 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast


Med reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2017 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser