Evenemang Visa alla Övrigt Dans Familj Musik Musikaler Revy - Show Teater
 
<< Oktober
2017
>>
Ti On To Fr
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 


Boka HotellSweden.se
Gå till företagets hemsida
Teater - Clownen Jac
Konserthusteatern
Tisdag 24 Oktober 2017 19:00
Kan lögner göra oss lyckliga? Evabritt Strandberg gör titelrollen i en pjäs om rädslor och om ärlighetens pris. I en färgstark föreställning kryddad med välkänd popmusik låter vi en sjungande ensemble rikta strålkastarna mot framgångssagornas baksida. Vi lever i en tid av kändiskult, men längtan efter självutlämnande bekännelser från folkära artister är inget nytt. Medverkande: Evabritt Strandberg, Olof Bergström, Bengt Dahlberg, Klas Lagerlund, Hannah Canvert.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Varför Gråter Pappan?
Stadsbibliotekets Hörsal
Onsdag 1 November 2017 13:00
En humoristisk och lekfull föreställning med allvarsam ton om känslor baserad på Kristina Murray Brodins bok med samma namn. Alvdis och Hamsa ser en pappa som gråter. Varför gär han det? Har någon varit dum? Eller är han bara trött? Han kanske har tappat bort något? Cyklar omkull? Eller så har han bara ätit alldeles för mycket godis. Medverkande Jennie Lingren och Jonas Rimeika.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Ett drömspel med 123 Schtunk
Sparresalen
Lördag 25 November 2017 19:00
Med Strindbergs hjälp tar vi oss an "Ett drömspel". Helafton med 123 Schtunk. Sanslösa improvisationer, nyskriven musik, skattexplosioner, dramatik och lite dans. Medverkande: Josefin Andersson, Lasse Beischer, Dick Karlsson

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Imse Vimse Spindel
Sparresalen
Måndag 4 December 2017 19:00
Jens kommer hem till sin mamma Anita efter många år utan någon som helst kontakt. Två trasiga själar möts och med en gång kastas de tillbaka till en tid när allt handlade om hat, svek och förnekelse. Ett relationsdrama, som tar upp det tabubelagda ämnet incest. Rekommenderas från 15 år.Av: Oskar SternulfRegi: Erik ÅkerlundMedverkande: Oskar Sternulf och Åsa-Lena HjelmProducent: Sternulfs Nöje i samarbete med Rise Sverige.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Kejsarn av Portugallien
Konserthusteatern
Lördag 24 Mars 2018 19:00
Den är en av våra mest älskade berättelser. Kejsarn av Portugallien handlar om den fattige torparen Jan i Skrolycka som hyser en sällan skådad faderskärlek till dottern Klara Fina Gulleborg, döpt efter självaste solen. När dottern lämnar familjen för den stora staden drivs Jan in i en fantasivärld. Där är dottern kejsarinna av Portugallien, ett underbart paradis där inga sociala orättvisor finns. Plötsligt slutar han anpassa sig till ortens sociala hierarkier och börja istället att ta sin plats.

Boka Biljett via NorticMed reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2017 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser