Evenemang Visa alla Övrigt Dans Föredrag Musik Revy - Show Teater
 
<< December
2017
>>
Ti On To Fr
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Karlskrona - Evenemang - Dans - Balett
Gå till företagets hemsida
Dans - Typiskt Typisk
Konsthallen, Salongen
Lördag 22 September 2018 13:00
Ni möter tre personer som tar er med på en resa kring hur det kan vara att vara typisk. Men hur vet man hur en sådan är? Vem bestämmer när en är normal? Finns det ett eller flera sätt att vara normal på? Ibland vill man inte hamna utanför men vi gör det ändå. Vi formar oss efter andra för att ingå i en grupp fast vi helst vill hoppa runt, dansa och tjoa. Att sticka ut kan vara jobbigt. En önskan om att vara typiskt typisk som de andra är märkbar.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Dans - Andas av och med Memory Wax
Sparresalen
Tisdag 25 September 2018 19:00
I en naken dialog mellan introvert och extrovert, rörelse och stillhet närmar sig Andas outtalade hemligheter om frågor gällande identitet och dualism. Innan föreställningen Andas börjar bjuder Regionteaterns skådespelare på en reading ur Ingmar Bergmans Persona. Stanna gärna på eftersamtal där Johanna Jonasson berättar om hur de arbetar fram föreställningen utifrån Ingmar Bergmans filmiska universum.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Dans - Jessica and me
Konserthusteatern
Torsdag 11 Oktober 2018 19:00
Med dråplig humor och fenomenal tajming skildrar den italienska koreografen och dansaren Cristiana Morganti sin karriär iförd livsfarligt röda stilettklackar. Nu skapar hon den oemotståndligt charmiga föreställningen Jessica and me - en självbiografi kamouflerad till en dialog mellan henne och det påhittade alter egot Jessica. Föreställningen är en hyllning till dansen och  Morgantis minnen som solist i världens mest berömda kompani, Pina Bausch Tanztheater Wuppertal.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Dans - Untied Tales
Konserthusteatern
Söndag 9 December 2018 19:00
När publiken kommer in i rummet ligger dansarna redan uppsköljda på scengolvet. Här avslöjas bara det som ljuset låter oss se, en poetisk duett där två försvarslösa varelser försöker motverka sitt existentiella tomrum. Med ett originellt rörelsespråk kämpar de mot gravitationskraften och den lockande sömnen. Untied Tales är en mörk berättelse som påminner oss om att det enda som är säkert är att vi inte vet någonting.

Boka Biljett via NorticMed reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2018 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser