Sevärdheter  Badstränder  Bilder  Sevärdheter  Karta  Världsarvsstad  Årliga evenemang

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 

Boka HotellSweden.se
Dragsö badplats

Dragsö är en unik ö i havsbandet endast fem minuter från city. Här finns broförbindelse med centrum, men man kan också med fördel ta skärgårdsbåten till och från staden. Namnet Dragsö kommer av drag, dvs en plats där man kunde dra båtar över land.

Här finns både klippor och sandstränder, och här erbjuds aktiviteter för alla åldrar. Här finns motorbåtar, kanoter, cykelpaket och trampbåt att hyra, och här ordnas under sommarkvällarna tipsrundor, dans, visaftnar och karaokee-kvällar. Strandserveringen med ljuvlig utsikt över havet ger Dig möjlighet att få en god måltid.Här kan du välja en badstrand att titta närmare på.

Björkenäs  Dragsö  Långö  Saltö
Sandvik  Skönstavik  Studentviken  StumholmenOm CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser