Evenemang Visa alla Övrigt Dans Föredrag Familj Klubb Musik Opera Revy - Show Teater
 
<< April
2018
>>
Ti On To Fr
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 

Boka HotellSweden.se
Kalmar - Evenemang - Musik
 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast
Gå till företagets hemsida
Musik - DIN JÄVLA FEGIS!
Kalmarsalen
Fredag 27 April 2018 19:00
Vi verkar alla vara experter på att inte våga säga ifrån eller ifrågasätta. Vi vill alla ha ett bekvämt liv och tar den enklaste vägen dit. Vi lånar pengar till en lyckad fasad, precis som alla andra, och puttrar runt i våra stadsjeepar. Precis som alla andra. För vad skulle folk tro om jag faktiskt gjorde ett eget val?

Din Jävla Fegis! svingar vilt bland den svenska fegheten och är ...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Musik - The Vanjas + support Skavankas
Söderport
Fredag 25 Maj 2018 21:00
Nu är The Vanjas tillbaka i länet igen. Efter 3 år och den bejudblade spelningen på IRISfestivalen kommer direktr från en Tysklands turné mer laddade och tighta än tidigare! Med sig på spelningen har de Skavankas som support, Ölands egna rockhjältar!

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - Söderport // Popidyll // TBA
Söderport
Fredag 1 Juni 2018 20:00

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - DANA DRAGOMIR - Panflöjtens Drottning
KalmarSalens Glasveranda
Söndag 3 Juni 2018 18:00
DANA DRAGOMIR - Panflöjtens Drottning
Ackompanjatör: Mathias Hellberg
Dana är en unik artist. Hon är Panflöjtens Drottning och världens första och främsta kvinnliga professionella Panflöjtist. Med sin förtrollande flöjt – av Mozart kallad Trollflöjten - sprider Dana stor värme och glädje på konserterna. Musik för alla sinnen!
Dana bjuder på en generös smakfull varierad blandn...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Musik - Förfest Latitud 57 Park Hermina Kalmar
Park Hermina
Fredag 8 Juni 2018 17:00
Den 8 juni är det förfest till Latitud 57 på Park Hermina i Kalmar! Det kommer bli en hel kväll med livemusik. Brädholmen Event står som arrangör tillsammans med Park Hermina och Talentcoach. Vi börjar kvällen med Np Lonesome vid ca klockan 18:00. Mellan 19:00 och 21:30 visar Talentcoach upp ngra av sina artister. Kvällen avslutas med coverbandet Fake som har 18 års erfarenhet av att underhålla. Kommer bli en grym partykväll!

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - Tommy Körberg
Park Hermina
Söndag 10 Juni 2018 17:00
Låt oss inleda sommaren på Park Hermina med en fantastik konsert med Tommy Körberg. För Er som väljer att boka supé så hälsar vi Er välkomna till bords kl. 15:00. Sedan får Ni sittplatser längst fram vid scenen och behåller Era platser under hela konserten. För Er som önskar att bara gå på konserten så hälsar vi Er välkomna senast kl. 16:45. Det går såklart bra att komma tidigare då våra barer är öppna hela tiden.Ni är också garanterade bra sittplatser med lite längre bak. Dessa är ONUMRERADE.  

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - Söderport // Popidyll // TBA
Söderport
Fredag 29 Juni 2018 20:00

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - Rolandz i Kalmar
Kalmar, Stadsparken
Torsdag 2 Augusti 2018 18:00
ROLANDZ till Kalmar i sommar! Det är med euforisk glädje som vi kan meddela att ROLANDZ kommer till Kalmar i sommar. Den 2 augusti kliver Robert ut på scenen på sin bakgård Park Hermina. Det kommer bjudas på en fantastisk föreställning i unik miljö med Kalmar Slott som fond.   Insläpp från 18:00. Rolandz går på scenen ca 21:00.   ROLANDZ skapades efter Gustafssons fiktiva karaktär Roland Järverup från Killinggängets tv-serie Torsk på Tallin och har gjort monsterhits likt: ”JAJAMEN”, ”NU ÄR DET LÖRDAG IGEN”, ”HALLELUJA MAMMA” & ”JA’ Ä INTE BITTER”   Nu är de tillbaka, lika härligt galna och oförutsägbara som alltid! ROLANDZ ger sig ut på en stor sommarturné runt om i Sverige och trycket lär bli enormt. Den 2 augusti kommer ROLANDZ till Kalmar och ger en unik föreställning i stadsparken. Ja, du läste rätt! Bandet inviger det som förhoppningsvis kommer bli Kalmars nya arena. Stadsparken i Kalmar är en fantastisk plats och kommer antagligen att kandidera till Sveriges vackraste spelplats i framtiden.   Så, utan att säga för mycket tror vi att hela sommaren kommer att förknippas med EFTER REGN KOMMER SOLSKEN- och RÖJ, GLÄDJE & PARTY!   Låt Showen börja –

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - Giovanni Guzzo leder Camerata Nordica
Kalmar Slott
Måndag 17 September 2018 19:00

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - 20/9: Birgit Nilsson 100 år, lunch
Vallens soppteater, Kalmar teater
Torsdag 20 September 2018 11:40

Boka Biljett via Nortic

 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast


Med reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2018 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser