Evenemang Visa alla Övrigt Dans Föredrag Musik Musikaler Revy - Show Teater
 
<< November
2017
>>
Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 

Boka HotellSweden.se
FirstFirst  Prev Tidigare  

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast
Gå till företagets hemsida
Musik - Schlagerkonsert med Hässleholms Stadsmusikkår
Röda Salongen
Lördag 3 Mars 2018 17:00
Hässleholms stadsmusikkår bjuder på musikaliska pärlor med hög igenkänningsfaktor. Självklart kommer också en och annan överraskning att dyka upp. Välkommen till en konsert fylld av härlig schlagermusik!   Längd: 2 tim 30 min inkl paus.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Övrigt - 80-90 Talsfest med Partyfabriken
Björksäter Event Hässleholm
Lördag 3 Mars 2018 23:00
80-90 Talsfest med Partyfabriken - Björksäter Event Hässleholm

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Musikaler - Godspell - Malmö Opera
Röda Salongen
Söndag 4 Mars 2018 16:00
Godspell är en musikal i samma anda som Hair och Jesus Christ Superstar, med musik av mångfaldigt Gammy- och Oscarsvinnanade Stephen Schwartz, känd för bland annat musikalerna Wicked och Pippin. Den är en tidlös berättelse om vänskap, lojalitet och kärlek till musik. Handlingen i Godspell är främst baserad på en rad liknelser ur matteusevangeliet.   Längd: 2 tim. inkl. 20 min paus.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - Nordman - Dag och Natt
Röda Salongen
Onsdag 7 Mars 2018 19:00
Nordman - Dag och natt turné 2018   Halvakustisk konsert med hela Nordmans låtskatt i ett avskalat format med Mats Wester på nyckelharpa, Dani Strömbäck på piano, Claudia Müller på flöjt och Håkan Hemlins karaktäristiska sång.   Längd ca 1 tim 40 min. ej paus.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - Marinens musikkår
Röda Salongen
Torsdag 8 Mars 2018 19:00
Fantasi, även fantasia, är en genre inom musiken. Under barocken var fantasi ofta titeln på ett fritt stycke. Här väljer vi att amvända titeln till ett fritt program utan röd tråd. Bra musik helt enkelt! Mattias Sandsjö framträder i ett av kornettlitteraturens främsta showstycken, Slavisk fantasi av Carl Höhne. Stycket kräver att kornettisten har kontroll över många olika stilar och tekniker. Programmet hålls ihop av Emil Eliasson, som på kort tid har etablerat sig som en av Sveriges mest spännande unga dirigenter. Medverkande: Emil Eliasson - dirigent, Mattias Sandsjö - kornett, Marinens musikkår Marinens Musikkår från Karlskrona har anor sedan 1680-talet och har verkat i obruten linje sedan dess. Det gör orkestern till en av världens äldsta militärmusikkårer. Musikkåren genomför varje år ca 150 framträdanden genom medverkan vid officiella statsbesök, kungliga audienser, högvakter, förbandsspelningar, tattooer och konserter. Musikkåren har en omfattande konsertverksamhet tillgänglig för allmänheten där repertoaren spänner brett över olika blåsmusikgenrer och riktar sig till olika målgrupper, allt för att möta ny publik. Den 8 mars är det dags för Hässleholmspubliken att lyssna till Marinens Musikkår. Välkomna! www.marinensmusikkar.se. Längd ca 2 tim. inkl paus.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Godnattstunden - Teater Allena
Vita Salongen
Lördag 10 Mars 2018 14:00
Innan Farfar somnar måste han säga god natt till allt runt omkring sig. Han säger till Flaggan att nu får den vifta och vaja god natt. Flaggan som står på byrån börjar plötsligt vaja av sig själv och vifta sig till ro. Fågeln som står på fönsterbrädan vänder sig till Farfar och vill ha ett glas saft. Sagoboken hoppar fram ur bokhyllan och Farfar läser för Musen med spring i benen.   Barnföreställning 3-5 år. Längd: 30 min.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - OnQ Mats Ronander
Röda Salongen
Lördag 10 Mars 2018 20:00
OnQ bjuder på en medryckande show tillsammans med legenden Mats Ronander och körtjejerna Mixess. Längd: 2 tim inkl 20 min paus.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - QUATTRO: Göta Brass Band
Röda Salongen
Söndag 11 Mars 2018 16:00
Göta Brass Band startades i februari 2015 och består av musiker från hela Götaland. Bandets medlemmar delar en passion och uppskattning för brassband som ensembleform och som genre. En viktig del i deras verksamhet är att inspirera andra, gärna yngre, musiker och att främja den svenska brassbandsrörelsen i stort. Detta görs genom att verka på en hög nivå och genom att rikta sig till en bred publik.   Göta Brass Band tävlar i elitdivisionen på Brassbands-SM.   Längd: 1 tim och 40 minuter inklusive paus   Arr: Kultur Hässleholm och Hässleholms Konsertförening

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Snack - Standup med Thomas Petersson
Restaurang Farozon
Tisdag 13 Mars 2018 18:00
Snack - Standup med Thomas Petersson - Restaurang Farozon

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Dans - Två solon av Alma Söderberg - Riksteatern
Röda Salongen
Tisdag 13 Mars 2018 19:00
Hon sjunger när hon talar, talar när hon dansar och dansar när hon sjunger. Den internationellt prisbelönta Alma Söderberg placerar sig i ett alldeles eget koreografiskt fack. Med rötter i Flamenco och förgreningar till svensk folkvisa skapar hon ett rörelsecollage som kombinerar ord, sånger och gester i ett rytmiskt drivet flöde. en scenisk upplevelse utöver det vanliga!   Längd: 1 tim. 30 min. inkl. 20 min. paus.

Boka Biljett via Nortic

FirstFirst  Prev Tidigare  

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast


Med reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2018 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser