Evenemang Visa alla Övrigt Föredrag Musik Opera Revy - Show Teater
 
<< Juli
2018
>>
Ti On To Fr
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast
Gå till företagets hemsida
Opera - La Bohemè
Hovdala Slott
Lördag 28 Juli 2018 19:00

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Övrigt - "Sista" Björkets Trädgård
Björksäter Event Hässleholm
Lördag 28 Juli 2018 23:00
"Sista" Björkets Trädgård - Björksäter Event Hässleholm

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Opera - La Bohemè
Hovdala Slott
Söndag 29 Juli 2018 16:00

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - DANA DRAGOMIR
Hässleholms kyrka
Tisdag 31 Juli 2018 19:00
DANA DRAGOMIR ”Panflöjt i Sommarkvällen”
Ackompanjatör: Mathias Hellberg

Dana är en unik artist. Hon är Panflöjtens Drottning och världens första och främsta kvinnliga professionella Panflöjtist. Med sin förtrollande flöjt – av Mozart kallad Trollflöjten - sprider Dana stor värme och glädje på konserterna. Musik för alla sinnen!

Dana bjuder på en varierad...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Föredrag - Varför pratade vi aldrig om att pappa hade en psykisk sjukdom? - Hasse Brontén
Röda Salongen
Torsdag 6 September 2018 19:00
Hasse Brontén växte upp med en pappa som levde med diagnosen manodepressiv. Först många år senare har Hasse öppet berättat sanningen om hur hans pappa dog. Inte på grund av cancer som länge var den stående lögnen. Varför är det fortfarande tabu kring psykiska sjukdomar? Var går gränsen mellan personlighet och diagnos?   På ett varmt men samtidigt mycket underhållande sätt berättar Hasse om sina erfarenheter och tankar kring att växa upp med en pappa som inte riktigt var som alla andra.   Längd: 45 min, ej paus

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Revy - Show - Miss Jekyll & Mrs Hyde
Röda Salongen
Fredag 14 September 2018 19:30
Jessica Persson framför en standupföreställning om två sidor av en kvinna. "- Jag har alltid förundrats över hur jag kan gå från den väna till den djävulska på tre sekunder!" Showen handlar om de olika motsatta sidor vi människor har. Elakhet, snällhet, generositet, snålhet, avundsjuka och hur mycket pengar kan man lägga på hudkrämer? Showen blandar högt och lågt, brett och smalt men framförallt massor av skratt! Jessica kan som få andra bjuda på sig själv och har en alldeles egen förmåga att få publiken att känna igen sig. En humorshow med mycket standup, en del tokroliga sånger och massor av galna infall! Längd 1 tim 15 min, ej paus.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - QUATTRO: Jakob Koranyi, cello & Juho Pohjonen, piano
Röda Salongen
Torsdag 20 September 2018 19:00
Jakob Koranyi är en svensk cellist född 1983 i Stockholm. Under sin studietid vann han samtliga svenska tävlingar, bland andra Unga Musiker 2002, Ljunggrenska tävlingen i Göteborg 2004 och Solistpriset 2006. Jakob framträder regelbundet som solist med orkestrar över hela världen av vilka Orchestre de Paris, Hong Kong Philharmonic Orchestra, New Zealand Philharmonic Orchestra och Kungliga Filharmoniska Orkestern kan nämnas. Han är även en återkommande gäst vid The Chamber Music Society of Lincoln Center i New York samt flera internationella kammarmusikfestivaler. Hösten 2017 mottog Jakob Sveriges största nationella musikpris, Sixten Gemzéus Stora Musikstipendium   Firad som en av Finlands mest framstående pianister, har Juho Pohjonen mottagit ett brett erkännande för sin djupgående musikalitet, distinkta interpretation och breda repertoar som sträcker sig från Bach till Salonen. Juho, som fått sin utbildning på Sibeliusakademin, har vunnit priser i ett flertal finländska och internationella pianotävlingar. Under de senaste åren har han spelat konserter runtom i Europa och USA som solist med bl. a. Los Angeles kammarorkester, Helsingfors stadsorkester, Nationalorkestern i Mexico och Zürichs Tonhalle-orkester.   Det blir verk av Claude Debussy, Zoltán Kodály, Dmitrij Sjostakovitj, och Anders Hillborg.     Arr: Kultur Hässleholm och Hässleholms Konsertförening i samarbete med Musik i Syd   Längd: 1 tim och 40 min inkl. paus

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Drottningsylt
Röda Salongen
Fredag 21 September 2018 19:00
En föreställning om Sveriges drottningar, från Sigrid Storråda på vikingatiden till Silvia idag. Gustav II Adolfs död 1632 gav upphov till uttrycket Lützendimma, Gustav Vasas skidtur gav upphov till ett välkänt vinterevenemang och Gustav V:s dikeskörning gav oss ortsnamnet Kungens Kurva. Vad Sveriges kungar åstadkommit är väldokumenterat och välkänt i skola och samhälle, men vad har egentligen våra drottningar åstadkommit? 60min, ej paus.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Föredrag - Författarbesök - Niklas Källner
Blå Salongen
Tisdag 25 September 2018 18:00
Lär dig fixa kallpratet!   Den obehagliga tystnaden. Brukar du också kasta ur dig plattityder som ”åh vilket vackert väder vi har fått” för att snabbt bryta den? Då är Och bilen går bra? precis den bok du behöver. Här delar Niklas Källner med sig av sina bästa tips på hur man fixar kallpratet – som faktiskt är ett viktigt kitt för goda relationer. Boken ger både konkret vägledning i olika vardagssituationer och bjussar på roliga anekdoter från såväl världspolitikens arena som sfi-klassrummet.   Intressanta historier kring människor och företeelser som alla har med kallprat att göra, blandas med intervjuer med olika yrkesgrupper, fakta, konkreta tips på hur man blir en bättre kallpratare och Niklas personliga reflektioner. Förhoppningsvis kan boken vara till hjälp när du saknar samtalsämnen på nästa middag eller jobbmingel.   Niklas Källner är journalist och för många bekant som reportern som får människor att öppna sig i SVT:s tittarsuccé Skavlan. Därtill har han axlat rollen som programledare för Arvinge okänd och von Svenssons kläder. År 2015 kom hans debutbok: Tills man dör lever man.   Längd 1 tim, ej paus.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Såsom i en Spegel - Regionteatern Blekinge Kronoberg
Blå Salongen
Onsdag 3 Oktober 2018 19:00
Ett högintensivt kammarspel av Ingmar Bergman. Såsom i en spegel skildrar en familj under tjugofyra laddade timmar. Vi möter den självupptagne författaren och änklingen David, hans barn Karin och "Minus" och svärsonen Martin. I huvudrollerna ser vi Malin Mases-Arvidsson och i rollen som Martin Mattias Silvell. Båda är kända från Dramaten och Stockholms Stadsteater samt från film och teve. 2tim inkl 20min paus.

Boka Biljett via Nortic

 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast


Med reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2018 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser