Evenemang Visa alla Övrigt Dans Föredrag Musik Musikaler Revy - Show Teater
 
<< Januari
2018
>>
Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 

Boka HotellSweden.se
 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast
Gå till företagets hemsida
Musik - Sophisticated Ladies Feat. Christina Dahl
Blå Salongen
Tisdag 16 Januari 2018 19:30
En konsert med Sophisticated Ladies och Christina Dahl är en mycket speciell upplevelse. Allvar, humor, engagemang och musikalisk briljans är centrala element i en musikalisk rese, som lockar fram både leenden och vemodiga känslor. Sophisticated Ladies är inte bara musiker som spelar i ett band. Samarbetet präglas av deras livslånga vänskap där de gemensamt utforskar musikens olika möjligheter. Tillsammans med Christina Dahl levereras en god cocktail med olika typer av musik som består både av jazzstandards och egna originalkompositioner. Det musikaliska materialet - oavsett om det rör sig om Ellington, Abdullah Ibrahim, spirituals, danska sånger eller egna kompositioner - behandlas både kraftfullt och lyhört. I Sophisticated Ladies spelar Marie Louise Schmidt piano, Helle Marstrand spelar kontrabas och Benita Haastrup spelar slagverk. med på scenen finns i denna konstellation Christina Dahl med sin saxofon. Längd: ca 2,5 tim. inkl. paus

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Go midda grisen - Teater Allena
Vita Salongen
Lördag 20 Januari 2018 14:00
Tittskåpsteater. Idag ska Gubben bjuda på en överraskning till middag, så Grisen går en lite promenad under tiden. I skogen träffar han djur som berättar vad de äter till middag - Ugglan, Ekorren, Fågeln och Haren. Men när Vargen berättar vad vargar vill ha till middag springer Grisen raka vägen hem till Gubben som precis är klar med sin överraskning.   Barnföreställning 3-6 år. Längd: 25 min.  

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - QUATTRO: Duo Carr Quennerstedt
Röda Salongen
Söndag 21 Januari 2018 16:00
Duo Carr Quennerstedt består av violinisten Elna Carr och pianisten Håkan Quennerstedt. De träffades 2005 på Musikkonservatoriet i Falun, och har spelat tillsammans sedan dess.   Elna Carr är uppvuxen i en folkmusikerfamilj i Skåne och har spelat violin sedan barnsben. Elna har studerat för Gunnar Crantz, prof. Ulf Wallin, prof. Terje Moe Hansen, prof. Yuri Zhislin och sist på Musikkonservatoriet i Köpenhamn för prof. Alexandre Zapolski där hon tog sin diplomexamen 2012. Elna är flitigt engagerad som både kammarmusiker, solist och orkestermusiker, och är sedan augusti 2015 tredje konsertmästare i Danmarks Radios Symfoniorkester.   Håkan Quennerstedt är född och uppvuxen i Uppsala. Han studerade först vid Musikkonservatoriet i Falun för Bengt Andersson, och sedan på Musikhögskolan i Malmö för prof. Hans Pålsson. Håkan har en gedigen konserterfarenhet, och har bl. a. spelat Saint-Saëns "Djurens Karneval" med Malmö Symfoniorkester. Håkan är även grundare av Slottsstadens Pianoskola som han driver tillsammans med pianistkollegan Johan Reis.   På denna konsert kommer både artister och publik att sitta på scenen.   Längd: 2 tim inkl. paus   Arr: Kultur Hässleholm och Hässleholms Konsertförening

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Allt du måste veta om pop
Röda Salongen
Tisdag 30 Januari 2018 19:00
Stjärnglänsande infotainment av och med hjärnorna bakom radiosuccén Pop och politik. Vad säger popmusiken om vårt samhälle? I den underhållande föreställningen Allt du måste veta om pop får du syn på hur den svenska popmusiken speglar samtidshistorien. Gänget bakom Pop och politik presenterar fantastiska fakta, viktiga påminnelser och roliga exempel på ett folkhem i förändring. Anna Charlotta Gunnarson, Agneta Karlsson och David Silva berättar, analyserar, sjunger och ifrågasätter, i en mix av aha och haha. Anekdoter! Nostalgi! Allsång! I Allt du måste veta om pop får du historierna om låtarna du har hört tusen gånger, men inte visste sanningen om: Från Karl Gerhard och Lill-Babs till Cardigans och Laleh. Och då och då kommer hälsningar från artisteliten ... Anna Charlotta Gunnarson är journalist, musiker och författare. Ligger bakom prisbelönta serien Pop och politik. Medlem i popgruppen 500 mil. Semifinal tre gånger i På spåret. Agneta Karlsson är journalist och musiker. Känd från serier som Pop och politik, Dom kallar oss artister och Hitlåtens historia. David Silva är journalist och musiker. Har bland annat gjort Duellen, Festen fortsätter och Pop och politik. Medlem i rockbandet Robert Johnson & Punchdrunks. Produktion: Riksteatern i samarbete med produktionsbolaget Mameluck. Längd 2 tim inkl paus 20 min. Röda salongen.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - The Bones
Blå Salongen
Tisdag 6 Februari 2018 19:30
Musikerna i "The Bones" har sina rötter i Hässleholm eller i Hässleholms kommun. Namnet syftar på tromboner och då är det inte svårt att räkna ut vilka musiker det återigen är som återvänder till jazzklubben i trombonstaden. Det rör sig om våra egna utlokaliserade storheter Vincent Nilsson, Ola Åkerman, Ola Nordqvist och Björn Hängsel. Dessa fyra har tillsammans en rutin som överglänser det mesta. Supergruppen kommer under kvällen att varva egna kompositioner med standards i en kavalkad av musik i trombonens tecken. Vi kan utlova en spelglädje på hög nivå och en innerlighet i varje ton som briserar i Blå Salongens väl avvägda ljudkuliss. Musikerna i The Bones är: Vincent Nilsson (tb), Ola Åkerman (tb), Ola Nordqvist (tb), Björn Hängsel (btb), Jesse Emmoth (p), Mats Ingvars (b) samt Jimmie Emmoth (dr).   Längd: ca 2 tim. inkl. paus.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Musik - Vinterklanger
Röda Salongen
Lördag 10 Februari 2018 16:00
Hässleholms Kammarorkester strålar samman med Osby/Östra Göinge Kammar-orkester i programmet "Vinterklanger" och bjuder på musik av bl a Debussy,Debussy, Mozart, Haydn och Purcell. Mozart, Haydn och Purcell.      Orkestern leds av Magnus Mårtensson, som kan titulera sig konsertpianist, tonsättarekonsertpianist, tonsättare och komiker. Magnus är utbildad vid Musikhögskolan i Malmö. Under åtta år ledde han Scandinavian Chamber Orchestra of New York. Längd: 1 tim 40 min inkl paus.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Ankomsten - Teateri
Röda Salongen
Tisdag 13 Februari 2018 19:00
Baserad på en bok av Shaun Tan i regi av Thaddeus Phillips. En magisk föreställning om att börja om på nytt. En man anländer till en plats där ingen förstår vad han säger. Han är samma person, men allt annat är annorlunda. Föreställningen kan ses av alla, även av dem som nyligen kommit till vårt land.   Längd: 1 tim. 15 min.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Övrigt - LASTKAJ 14 + Support
Perrong 23
Lördag 17 Februari 2018 20:30
LASTKAJ 14 + Support - Perrong 23

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Lasse Stefanz + Buffé
Björksäter Event Hässleholm
Lördag 17 Februari 2018 22:00
Lasse Stefanz + Buffé - Björksäter Event Hässleholm

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Lasse Stefanz
Björksäter Event Hässleholm
Lördag 17 Februari 2018 22:00
Lasse Stefanz - Björksäter Event Hässleholm

Boka Biljett via Ticster

 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast


Med reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2018 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser