Evenemang Visa alla Övrigt Föredrag Musik Opera Revy - Show Teater
 
<< Mars
2018
>>
Ti On To Fr
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Gå till företagets hemsida
Teater - Drottningsylt
Röda Salongen
Fredag 21 September 2018 19:00
En föreställning om Sveriges drottningar, från Sigrid Storråda på vikingatiden till Silvia idag. Gustav II Adolfs död 1632 gav upphov till uttrycket Lützendimma, Gustav Vasas skidtur gav upphov till ett välkänt vinterevenemang och Gustav V:s dikeskörning gav oss ortsnamnet Kungens Kurva. Vad Sveriges kungar åstadkommit är väldokumenterat och välkänt i skola och samhälle, men vad har egentligen våra drottningar åstadkommit? 60min, ej paus.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Såsom i en Spegel - Regionteatern Blekinge Kronoberg
Blå Salongen
Onsdag 3 Oktober 2018 19:00
Ett högintensivt kammarspel av Ingmar Bergman. Såsom i en spegel skildrar en familj under tjugofyra laddade timmar. Vi möter den självupptagne författaren och änklingen David, hans barn Karin och "Minus" och svärsonen Martin. I huvudrollerna ser vi Malin Mases-Arvidsson och i rollen som Martin Mattias Silvell. Båda är kända från Dramaten och Stockholms Stadsteater samt från film och teve. 2tim inkl 20min paus.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Shirley Valentine - Riksteatern
Röda Salongen
Lördag 20 Oktober 2018 19:00
Se tvåfaldiga Guldbaggevinnaren Maria Lundqvist i rollen som Shirley Valentine! Hennes barn har flyttat hemifrån, hon lever i ett kärlekslöst förhållande och som vanligt står hon ensam i sitt kök och lagar mat medan hon pratar med väggen. Livet blev inte riktigt som Shirley hade tänkt sig. Plötsligt bjuder hennes väninna Jane med henne på en semesterresa till en grekisk paradisö. I hemlighet börjar hon packa väskan. Ska hon våga trotsa sina rädslor och för första gången se världen, och sig själv, i ett helt nytt ljus?   2tim, 40 min inkl 20 min paus.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Vem? - Månteatern
Vita Salongen
Fredag 2 November 2018 14:00
Barnföreställning 3-6 år. En liten föreställning om de stora känslorna. Möt Nalle, Fågel, Katten, Kanin och Nallegrisen i deras knasigt underbara men fullt normala tillvaro, där de stökar och bökar runt bland enkla men svåra och vardagliga trassliga situationer. Kryp in i vår visuellt kittlande och musikaliskt nyfikna VEM-värld full av knöliga, luddiga och roliga känslor, relationer och VEM-djur. 40min, Ej paus.

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Teater - Mera Max - Teater Sagohuset
Vita Salongen
Lördag 1 December 2018 14:00
Barnföreställning 1-3 år. Välkomna till ön där det finns varmt ljus för alla sinnen, ett rum som blir härs och tvärs och där bollar studsar fram och snören balanserar. Mera Max är en stämningsfull och konstnärlig upplevelse, där gräset växer på sin alldeles egen ö.   40min ej paus.

Boka Biljett via NorticMed reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2018 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser