Sevärdheter  I omgivningen

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se
Hässleholm, centralt belägen i nordöstra Skåne, är sedan länge en riktig knut- och mötespunkt för resenärer. Här finns verkligen mycket att se i den historiska bygd som Göinge utgör. I dess natur ser man en blandning av det skånska och norrländska. Göinge är en gammal gränsbygd, där man ser samhörigheten med det forna moderlandet Danmark oavsett om det gäller kyrkor, slott, fornminnen, museer och hembygdsgårdar. Det förknippas med snapphanekrigen under 1600-talet och man kan följa snapphanarnas fotspår och besöka platser där gränsstrider utkämpades.

Picture 1.jpg
Picture 2.jpg Picture 3.jpg Picture 5.jpg
Hässleholm erbjuder trevliga shoppingmöjligheter och ett varierat utbud i ett väl samlat affärscentrum. Besöka staden under någon av långlördagarna med olika spännande aktiviteter, gör en rundtur hos bygdens hantverkare där dörrarna till deras ateljér ofta står öppna för besökare.

Läs merOm CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser