Sevärdheter  Sevärdheter  Historia

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se

Sevärdheter

härnösandHärnösand har ett brett utbud med nöjen, kultur och evenemang.
Ett händelsernas centrum för allas behov, tycke och smak.
Biograf med 3 salonger, jazzclub, sportbar, pubar, trendiga restauranger, familjära matställen, teater, disco, dans, livemusik..

I city finns det mesta inom promenadavstånd. Små butiker, större kedjor, snygg hemslöjd, florister, designad inredning, trendig optik, guldsmed med både märkesvaror och egen design, mataffärer, hemteknik, post, bank och en mindre Galleria med ett flertal butiker och varuhus under samma tak. Parkeringsplatserna i närheten är gratis på lördagar!

I ytterkanterna finns stormarknader, loppis, byggshoppar, outlets mm.
Saltvikshöjden med Inredningsbutiker, bilaffärer, byggmaterial mm.
Kronholmen med Färgaffär, kakel o byggmaterial, järnhandel, trädgårdsartiklar, data, kontorsvaror mm. Supermarkets finns i alla kringliggande bostadsområden o city.
Det breda utbudet på små avstånd gör inköpen behagliga oavsett om din dag är stressigt effektiv eller strosande lugn.

Det är inte så konstigt att Härnösand har fått namnet Norrlands Aten - lärdomsstaden med alla pelare och kolonner.
Vi utvecklar Härnösand till en attraktiv kommun för studerande, turistande och funktionshindrade.

Alla vi människor har behov av en meningsfull och anpassad rekreation.I Härnösand finns bl a SIH och skola för hörselskadade. Vidare har vi erfarenhet från större arrangemang som handikapp-VM, fotbolls-VM för utvecklingsstörda och King of Wheels. Stadens torg som rymmer både torghandel och uteserveringar har utsetts till Sveriges vackraste - en naturlig samlingsplats för alla åldrar. Stadskärnan är handikappvänligt ombyggd för att underlätta för funktionshindrade


Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser