Sevärdheter  Framsidan  Om Gränna  Utflyktsmål  Visingsö  Bilder

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 

Boka HotellSweden.se

Det friska klara vattnet i Vättern lockar många turister med sina fiskfyllda vatten. Här samsas Vätterrödingen med fiskar såsom sik, lake, lax och även kräftor i vattnets djup. Förr i världen var Vätterns vatten en viktig transportled mellan Göteborg och Stockholm i förbindelse via Göta kanal.

 I Gränna har människor genom historien alltid kunnat finna ett trevligt ställe att bo på samt god mat att mätta magen med. Matställena är många och varierande och menyerna inkluderar allt från exotiska specialiteter till lätta rätter på något café.Varför inte passa på medan ni är i området att ge er ut på en liten utflykt i grevskapet. Bland det som lockar är vandring, fiske, golf samt cykling det som är mest populärt. På kvällarna kan man även njuta av stor underhållning på någon av stadens krogar.

För övernattningen finns det alternativ i alla former. Du har möjligheten att välja mellan att bo på hotell, camping, stugor, privatrum samt vandrarhem. Under sommaren erbjuds det en mängd olika aktiviteter och arrangemang i staden. Bland dem utmärker sig särskilt höjdpunker såsom Musik i Sommar-Gränna, Fest i Grevskapet, Andréedagarna, Sommarmarknaden samt Folkmusik- & Bluegrassfestivalen.

 Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser