Evenemang Visa alla Övrigt Dans Föredrag Familj Festivaler Film Mässor Musik Musikaler Revy - Show Sport Teater
 
<< September
2017
>>
Ti On To Fr
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Idag

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 


Boka HotellSweden.se
 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast
Gå till företagets hemsida
Revy - Show - Minns du mig?
Lisebergsteatern
Lördag 30 September 2017
Vad händer när barnen är utflugna, lägenheten är färdigrenoverad och bilen faktiskt går riktigt, riktigt bra? Föreställningen MINNS DU MIG? är en komedi som handlar om just det, om kärlek för evigt/givet.

På Lisebergsteaterns scen i höst kommer äntligen Annika Andersson och Thomas Petersson mötas igen i en fantasifull komedi vars skrattframkallande repliker är som om de vore specialskrivna för dessa två komiska mästare.
Gå till företagets hemsida
Revy - Show - Oscarsrevyn
Lorensbergsteatern
Lördag 30 September 2017
Oscarsteaterns jubileumsrevy har gjort stor succé i Stockholm och efter två utsålda säsonger flyttar den både publik- och kritikerrosade revyn in på Lorensbergsteatern i Göteborg, där den spelas hela hösten.
På scen har vi ett riktigt dream team - Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Anders Jansson, Rachel Mohlin och Kim Sulocki - fem av våra absolut främsta entertainers av idag.
Tillsammans med en stor ensemble och orkester bjuder de på en modern, lyxig och makalöst rolig revy. Det blir vassa och träffsäkra imitationer varvat med knasiga sketcher och stora maffiga shownummer, där hela ensemblen verkligen får glänsa.
Gå till företagets hemsida
Teater - Humorkollo med Josefin Johansson och Emma Knyckare
Kvartersscenen 2Lång
Lördag 30 September 2017 10:00
HUMORKOLLO MED JOSEFIN JOHANSSON OCH EMMA KNYCKARE ROLIGA TJEJER/KVINNOR/ICKEMÄN MELLAN 16 OCH 200 ÅR SE HIT! Det finns så många roliga tjejer. Som borde va på ståuppscenen, bakom radiomikrofonen och framför tv-kameran. Men det är svårt, för dels ska du slåss om utrymmet med humorbranschens alla spellevinkar, viktigpettrar och andra killar. Och sen måste du ju veta hur man gör.  Emma Knyckare och Josefin Johansson, vill göra nåt åt saken. Och öppnar stora famnen med ett kollo i ståuppkomik, manusförfattande, sketcheri och framförande. Vi jobbar både själva och i grupp, så kom och skoja med oss! Har du någon gång reflekterat över om du är rolig så är du antagligen det och nu har du chansen att få utveckla den förmågan är viktig oavsett om du vill skoja mer i lunchrummet eller på en scen.  2014 startade vi Humorkollo som en motreaktion till rådande humorklimat och systeraktion till Popkollos föredömliga verksamhet att bredda musikbranschen. Sedan dess har vi haft läger och workshops i Lund, Malmö, Halmstad och Svalöv. Vi har hittills utbildat och skojat tillsammans med över hundra tjejer i åldrarna 16-60, varav ett par stycken till och med gått vidare och satsat på humorn som yrke i en eller annan form. Och nu är det Göteborgs tur.  Det är dags att du tar fram din inre komiker.  När: 30 sep - 1 okt Tider: 10-17 på lördagen, 10-15 på söndagen.  Kostnad: 2200 kr/person Vi avslutar kollot med en öppen scen kl 19 där ni får chans att bjuda in vänner och släkt att vara eran testpublik. Emma och Jossan är konferencierer och med och stöttar. Gratis inträde! Kommer du långväga tipsar vi gärna om vandrarhem och hotell.  Vi har begränsat antal platser så först till kvarn gäller. 

Boka Biljett via Nortic

Gå till företagets hemsida
Familj - Photo Tour "Best of Gothenburg"
Göteborg
Lördag 30 September 2017 10:00
City Photo Tour tar dig med på en inspirerande fototur i Göteborg där vi visar dig hur du tar vykortsliknande bilder. På turen har ni en guide som känner till staden och visar bra fototips.

Du får historier från förr och nu berättade med en personlig touch. Att promenera runt i staden genom gränder, förbi torg, över broar och platser som du bara måste se är fantastisk när du har en...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Mässor - Guidning på Ostindiefararen, guidning på svenska -Klicka in för tider
Ostindiefararen på Eriksberg
Lördag 30 September 2017 12:00
Guidning ombord på skeppet Götheborg.
Ostindiefararen Götheborg är världens största, seglande träskepp och en kopia av den ostindiefarare som år 1745, på väg hem från Kina gick på grund och sjönk strax utanför Göteborgs hamninlopp. Idag seglar Ostindiefararen Götheborg igen och har förutom den historiska seglatsen till Kina och hem igen 2005-2007 gjort en handfull expeditioner oc...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Mässor - Guided tours on the ship Gothenburg
Ostindiefararen på Eriksberg
Lördag 30 September 2017 13:00
Götheborg is the world's largest sailing wooden ship and a copy of the East Indiaman that in 1745, on its way home from China, ran aground and sank just outside Gothenburg harbor. Today the Eastindiaman Götheborg is sailing again and besides the historic voyage to China and back 2005-2007 has made a handful of expeditions and visited over thirty cities around Europe. In summer 2010 she participa...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Electric Banana Band
Kulturhuset Möllan
Lördag 30 September 2017 14:00
Electric Banana Band - Kulturhuset Möllan

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Övrigt - Partybuss till ELEMENTS #6
Electrotravels Göteborg
Lördag 30 September 2017 14:00
Partybuss till ELEMENTS #6 - Electrotravels Göteborg

Boka Biljett via Ticster

Gå till företagets hemsida
Musikaler - CATS, Platinumbiljetter
Scandinavium
Lördag 30 September 2017 15:00
Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter.
• Begränsat antal och endast tillgängligt på Ticketmaster.se.
• Max 4 st biljetter per person.

Varför ska du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter?

• Försäkra dig om att få de mest eftertraktade biljetterna till de populäraste evenemangen.
• Dynamisk prissättning: Priset baseras och kan ändras beroende ...

Boka Biljett Ticketmaster

Gå till företagets hemsida
Musikaler - CATS
Scandinavium
Lördag 30 September 2017 15:00
Succémusikalen CATS till Göteborg, Stockholm och Malmö
Vi är stolta att meddela att Andrew Lloyd Webbers succéföreställning CATS, en av världens mest älskade musikaler, kommer till Göteborg, Stockholm och Malmö hösten 2017.

Biljetterna släpps på fredag den 2 dec kl 10.00 via LiveNation.se.
Rullstolsplatser bokas hos Got Event Biljett på telefon 031-811020.
Föreställningen ges p...

Boka Biljett Ticketmaster

 

Lägg till evenemang

  Fler Next  LastLast


Med reservation för ändringar och felaktiga inlägg.  
©1996-2017 Digital Future CityGuide  

Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser