Sevärdheter  Lite historia  Hamnen  Skiftande stad  Nöje, Kultur och Mat  Museér  Skärgården  Göteborgskalaset

CityGuide.se

Evenemang, nöje, kultur och turistinformation från Trelleborg till Kiruna. Vi finns i 80 städer runt landet och fler kommer snart. Vi håller koll på var och när alla större evenemang händer i Sverige så att du lätt kan planera din semester eller weekendresa med hjälp av oss.Vi söker - Samarbetspartner

CityGuide.se växer och vi söker en duktig utvecklare och programmerare. Vi tar också gärna emot pressreleaser om utflyktsmål, sevärdheter och evenemang.

Kontakta oss


 Sweden.se

Göteborg Sevärdheter - Nöje , Kultur och Mat

Det finns ett stort utbud av nöje och kultur att välja på i Göteborg. Hela året, speciellt under sommarhalvåret, kan man välja bland ett rikt utbud av konserter med både världsartister och lokala förmågor. Här finns GöteborgsOperan, Konserthuset med Göteborgs symfoniorkester, och massor av restauranger, barer och kaféer längs Avenyn och Linnégatan.

Göteborg sevärdheter

GöteborgsOperan är världens modernaste operahus och presenterar varje säsong ett enormt utbud inom opera, operett, musikal, balett och konserter. Längst upp på Avenyn ligger Götaplatsen med konstmuséet, konserthuset och stadsteatern.

Havets frukter

Är man i hamnstaden Göteborg bör man naturligtvis passa på att smaka de färska skaldjur som bjuds på en mängd härliga fiskekrogar runt om i staden. Fiskekyrkan eller Feskekörkan är en inomhusmarknad som ser ut som en kyrka, men som är ett paradis för älskare av fisk, skaldjur och dagsfärska delikatesser från havet i alla former.Om CityGuide
CityGuider: | CityGuide Europe | CityGuide World | CityGuide US | CityGuide Mexico


 

Annonser